Gökhan Ceylan: İYİ bir dilek tut Silivri’m

Gökhan Ceylan: İYİ bir dilek tut Silivri’m

1.01.2024 10:54:02

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, yeni yıl mesajında “Gönül rehberimiz Hazreti Mevlana'nın dediği gibi “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım.” Biz dün olanları, yarın konuşmak üzere bugün ne yapmamız gerektiğine bakıyoruz. Milletimize huzuru, refahı nasıl yaşatacağımızın hesabındayız” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, yeni yıl ile ilgili yaptığı açıklamada “2024 yılı; ülkemize bir güneş gibi doğsun, gelecek umut dolsun. İYİ bir dilek tut Silivri'm; İYİ diyelim, İYİ olsun, yeni yılınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Ceylan, 2024 ile ilgili temennilerini şöyle paylaştı: “Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ülkemiz için zorlu geçen 2023 yılının ardından, 2024 yılına merhaba diyoruz. Ekonomik problemler, zamlar, enflasyon ve depremlerin sebep olduğu kayıplar milletimizi yordu. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen 2024 yılına umutla bakıyoruz. Çünkü biliyoruz ki gecenin en karanlık anı, şafağın en yakın olduğu andır. Bütün gayretimiz o şafağa ulaşmaktır.
Gönül rehberimiz Hazreti Mevlana'nın dediği gibi “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım.” Biz dün olanları, yarın konuşmak üzere bugün ne yapmamız gerektiğine bakıyoruz. Milletimize huzuru, refahı nasıl yaşatacağımızın hesabındayız.
2024 yılı; ülkemize bir güneş gibi doğsun, gelecek umut dolsun. İYİ bir dilek tut Silivri'm; İYİ diyelim, İYİ olsun, yeni yılınız kutlu olsun!”

YORUM YAP