Gökçe'den Örencik'e çıkarma

Gökçe'den Örencik'e çıkarma

27.05.2021 10:11:20

Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe'den 1.Amatör Küme ekiplerinden Özörencikspor'a ziyaret.

Hasan Gökçe, kulüp başkanı Ersin Acar'ı ziyaret ederek birlikte kulüp ve stat çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. Gökçe'nin ziyaret sırasında daha önce kaymakamlık tarafından mahalleye kazandırılan sahanın daha verimli hale getirilmesi için gayret göstereceğini söylediği, ilçedeki diğer sahalara yaptıkları şekilde gerekli girişimlerde bulunacağını ifade ettiği kaydedildi. Gökçe, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada "Başta Çatalca Belediyemiz olmak üzere gerek bakanlığımızdan, gerekse İBB'den destek alarak bu tür yerlerin ilçemiz gençliğine kazandırılması için her kapıyı aşındıracağız. Spor ilçemizin, ülkemizin birleştirici gücüdür. Bizler geçmişte olduğu gibi bu günde çözüm için buralardayız. Her şey Çatalca için" dedi.

Özörencikspor Kulüp Başkanı Ersin Acar'ın da ziyaretten memnun kaldığı, Gökçe'ye ilgisi ve yakınlığı  nedeniyle de teşekkür ettiği belirtildi.

YORUM YAP