Gökçe; “Biz çok güçlü ve büyük bir aileyiz”

Gökçe; “Biz çok güçlü ve büyük bir aileyiz”

6.02.2020 12:16:19

TFF 3. Lig 1. Grupta zirve hesaplarında olan Çatalcaspor son haftalardaki kötü gidişata dur diyebilmek adına Başkan Hasan Gökçe, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kaleiçi Tesislerinde dualar eşliğinde kurban kesti.

 

Ligin ikinci yarısına bir türlü istediği gibi başlayamamanın sıkıntısını yaşayan Çatalcaspor'da Başkan Hasan Gökçe bu kötü gidişe dur demek için kurban kesti. Kendi tesislerinde tüm teknik heyet ve oyuncularında katılımı ile gerçekleştirilen kurban kesimi sonrasında bir açıklamada bulunan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe; “Çatalcaspor camiası olarak ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık. Bir türlü aklımızdaki oyunu sahaya yansıtarak hak ettiğimiz puanları alamamamız bizleri etkilemekteydi. Bizler de bu kötü gidişe dur diyebilmek adına kurbanımızı dualar eşliğinde kestik, Mevla'm kabul etsin.

 

HOCAMIZ TÜM ÖNLEMLERİNİ ALMIŞTIR

Tüm kadrom, oyuncusundan masörüne, kulüp hizmetlisinden yemek dağıtan kardeşime kadar sezon başında istenilen ve arzu edilen hedefimizde bir sapma olmadığını yineledik. Devre arasını iyi değerlendirdik lakin ikinci yarıya iyi başlamadık. Bireysel hatalarla birkaç haftadır kötü sonuçlar almaktayız. İnşallah buna dur diyecek yine bu ekip, bu kadrodur. Hocamız tüm önlemlerini ve tedbirlerini almıştır.

 

  1. LİGİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Mali açıdan ilk defa bu sene hiçbir topçumuza büyük rakamlarla bir borcumuz bulunmamaktadır. Fakat sonuç itibarıyla istediğimiz yerde de değiliz. İşte bu hafta bu kötü gidişe dur demek istiyoruz. Camiamızla ve bizlere inanmış taraftarımızla birlikte 2. Ligi görmek istiyoruz.

 

ÇOK GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Sezon başından beri ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu her daim kanıtladık. Yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarım, hocalarımız, oyuncularımız ve kulübümüzün tüm neferleri inanmış bir şekilde ilk günkü aşkla çalışmaktadır. Yılmadan, yorulmadan her geçen gün daha da güçlenerek artan inancımızla hedefimize yürüyoruz. Biz biriz, biz hepimiziz.

 

ALLAH ÇALIŞANI VE EMEK VERENİ SEVER

  1. lig için gayret bizden takdir Allah'tan. Tesis anlamında ve barınma gibi tüm giderlerimizi karşılayan Sayın Belediye Başkanımız Mesut Üner'e tekrar şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin ve bizleri mahcup etmesin. Bizler inanan insanlar olarak kurbanımızı kestik. Ben Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe olarak tüm kadroma güvenim tamdır. Bu sene inanılmaz bir kenetlenme ve istek var takımımızda. Hocamız da gecesini gündüzüne tesislerde geçirmektedir. Allah çalışan ve emek vereni gerçekten sever asla mahcup etmez. İşte bu bakımdan bu hafta tüm camiamızı stada takımlarını desteklemeye bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAP