Genel Başkan Yardımcısı ile saha yoklaması

Genel Başkan Yardımcısı ile saha yoklaması

10.09.2018 16:02:20

AK Parti, Silivri Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere ilçede kamuoyu yoklamalarına başladı. Çalışmanın başında bizzat AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili ve Sorumlusu Mustafa Demir'in de yer aldığı dikkat çekti.

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili ve Sorumlusu Mustafa Demir Silivri'de saha çalışmalarına başladı.

Silivri'de esnaf ve vatandaşlarla, ilçemizi bizzat konuşan Demir, fikir alışverişinde bulunma temaslarını gün boyu sürdürdü, yarın da devam etmesi bekleniyor. Silivri ziyaretinde sahil hattında çay bahçelerinde vatandaşlarla sohbet eden Demir, daha sonra AK Parti İlçe Merkezinde İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ile de bir araya geldi.

Demir'in yüz yüze ve birebir gerçekleştirdiği görüşmelerin yanı sıra kamuoyu yoklaması da başlatıldı. AK Parti'nin belediye başkan adayını belirlemek üzere kulislerde adı geçen isimlerin vatandaşlara sorulduğu öğrenildi.

Haber Merkezi

YORUM YAP