Engin Akın

Gencoğlu ve Mosturoğlu

Son günlerde herkesin dilinde olan “TFF maddi desteği” konusunda kısa bir bilgilendirme notunu sizlerle paylaşma gereksinimi hissettim.

Evet, bu sezon için dün kulübümüze belli bir miktar nakdi yardım yapıldı. Bu yardım öyle “alın tepe tepe harcayın” diye yapılmadı.
Yapılmasındaki amaç tesislerin eksiklerinin tamamlanabilmesi için...

Hani birileri bağıra bağıra söylüyordu ya “Tesisler bitti” diye. İşte o bitmeyen tesislerin bitirilmesi adına yapıldı bu yardım.

Bu paranın TFF tarafından Silivrispor'a verilmesindeki en büyük pay sahibi Süleyman Gencoğlu'dur.

Ne yaptı Süleyman Gencoğlu?
Fenerbahçe Üniversite'nin ilçeye gelebilme noktasında önemli pay sahibi olan Gencoğlu, o dönemde Şekip Mosturoğlu ile yaptığı birebir dost muhabbetinin ardından söz konusu nakdi yardım ilçemize, kulübümüze gelmiştir.

Dost muhabbeti diyebiliyorum, aralarından su sızmadığını biliyorum. Şimdi ortada bir şey var. Herkes farklı tellerden “merhem oldum” deme çabasında. Birileri “Kulübe maddi yardım çıkarttım” diyebiliyor, bu elde 170 bin var demek. Sonra biri daha yöneticilerimizi arıyor ve diyor ki “Ben de konuştum 170 gönderecekler”... Etti mi size 340 bin TL.

Yine sonra federasyondan gereksiz bir yetkili bizim yöneticilerimizi arıyor ve “Çok uğraştım ama sizin için anca 170 bin onaylatabildim” diyebiliyor. Etti mi size 510 bin TL.

Valla bir gün içinde yapılan telefon görüşmelerinin ardından federasyonca paraya boğulduk desem yeridir. Lakin yersen!!!

Sormak lazım Süleyman Gencoğlu'na senin kulübe federasyondan getirtebildiğin 170'i de üstteki rakama ekleyelim mi? O zaman gelen meblağ haylice artıyor.

Herkes bu işin bir ucundan tutuğunu sanıyor ama aldanıyor. Bu işin ilk mimarı Süleyman Gencoğlu'dur. Konu hakkında bilgisi olanlar ise başta Başkan Ümit Kalko'dur.

O zaman diğerlerine ne oluyor?
Korkarım sezon sonu üstte sözünü ettiklerim şampiyonluğu da sahiplenir.
Engin Akın söylemişti dersiniz; takım sezon sonu şampiyonluk turu attığında valla o otobüsün üstünde gerçek emek sahipleri yer bulamayabilir. Bazı çok iş bilenler size bir dersek atıp el sallayacaktır...

Demem odur ki kimse gerçek emek sahiplerinin hakkını veremiyorsada ben dilim döndüğünce vermeye çalışırım. Zorunuza gitse de insanlara hakkını verin. Süleyman Gencoğlu böyle bir paranın aktarımını sağlayabilmişse, düşmanınız bile olsa ki burada ortak payda da Silivri'yse hakkını teslim edin. Bundan gocunmayın.
Dipnot: Üstte yazdığım ve “Parayı ben getirdim” diyenler gerçek kişilerdir : )

YORUM YAP