Genç okçular Gelibolu’da

Genç okçular Gelibolu’da

22.08.2016 09:16:41

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan “Zafer Kupası Gençler Türkiye Şampiyonası”, 11 – 14 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gelibolu Okçuluk Tesislerinde yapılacak, 31 ilden toplamda 1728 genç sporcu ile Türkiye'de yapılmış en geniş katılımlı yarışma olma özelliği gösteren yarışmaya Silivri'de katılıyor.

Silivri'nin ilk okçuluk kulübü olan Silivri Yüzok Spor Kulübü sporcularının da katılım sağlayacağı Zafer Kupası Türkiye Şampiyonasında sporcularımızdan şampiyonluklar bekliyoruz. Silivri Yüzok Spor Kulübü teknik sorumlusu Erol Türkekul ile birlikte Yusuf Eren Albayrak, Yusuf Emir Gerçek, Bükenur Büke, Yavuz Kanburoğlu, Fatih Kadim, Doğay Çakırca ile 7 sporcumuz bu şampiyonada yarışmaya hazır. Turnuva hazırlıklarını Silivri Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ait olan tesislerde yapan Silivrili okçular katılacakları bu yarışmadan şampiyonluklarla döneceklerini belirttiler.


MİNİKLER 24 AĞUSTOSTA GİDİYOR
Çanakkale Gelibolu'da yapılan Gençler Şampiyonasının ardından 24-26 Ağustos tarihlerinde de Silivrili minik okçular ilçelerini temsil etmek için hareket edecekler.


Engin AKIN

YORUM YAP