Geç olsun güç olmasın

Geç olsun güç olmasın

22.07.2019 10:57:57

Fenerbahçe & Medicana işbirliğinde Silivri gelecekte önemli yatırımlara evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Fenerbahçe Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şubesi Genel Sekreteri Süleyman Gençoğlu ve Kulüp Yöneticileri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

SELİMPAŞA'DA EĞİTİM BİR YIL SONRA
Edinilen bilgiye göre Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl Ataşehir'de eğitime başlıyor. YÖK'ün üniversitenin öğrenci sayısını yaklaşık yüzde 30 azaltmış olmasından sebep Selimpaşa kampüsünde çok fazla öğrenci olmayacağından, kulüp yetkilileri burayı 1 yıl sonra faaliyete sokma kararı aldılar.

MEDİCANA SPONSORLUĞUNDA FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ GENİŞLİYOR
1992 yılından bu yana geleceğin sağlık hizmeti standartlarını belirleme yolunda ilerleyişini sürdüren Medicana Sağlık Grubu; üniversiteye sponsor oldu. MBA okulları ile eğitim sektörüne giren Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği ile Fenerbahçe Üniversitesini açarak eğitim alanında iddialı bir başlangıç daha yaptı.

5 YIL İÇİNDE KAVAKLI'DAKİ ARAZİDE BÜYÜK YATIRIM HEDEFİ
Başkan Yılmaz ile görüşmelerinde Fenerbahçe temsilcilerinin önümüzdeki 5 yılda Kavaklı'daki araziye de büyük bir yatırım yapmayı hedefledikleri değerlendirildi.

YILMAZ'DAN, BELEDİYE OLARAK DESTEK SÖZÜ
Başkan Bey, kulüp temsilcilerine belediye olarak her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Taraflar Silivri ile ilgili hem Fenerbahçe hem de Medicana Sağlık Grubu'nun farklı alanlarda projeler geliştirme hususunda yeniden buluşmayı teyit ederek, görüşmelerini tamamladılar.
Haber:
Sevginar SALİ

YORUM YAP