AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, pazar günü Silivri’de ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’la yaptığı görüşmede dile getirdiği isteklerden ilkine çok hızlı bir şekilde olumlu yanıt aldı. Başkan Topbaş’a Kadıköy ve Gazitepe’ye doğalgaz getirilmesi isteğinde bulunan Metin Karakaş’a İGDAŞ’tan dün yanıt geldi. İGDAŞ, Kadıköy ve Gazitepe merkezi ile sanayi kuruluşlarının yararlanacağı 1,3 Milyon USD’lık yatırımı yaz mevsiminde gerçekleştirecek.
KADIKÖY VE GAZİTEPE DE
DOĞALGAZA KAVUŞACAK
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın verdiği talimat üzerine İGDAŞ tarafından yapılan yatırım planında 16,5 km PE Hat, 5 km Çelik Hat döşenmesi kararı alındı. Kavaklı’dan Gazitepe’ye çelik hat çekilip istasyon konulması, Gazitepe ve Kadıköy
arasına hat çekilerek Gazitepe ve Kadıköy merkezlerine gaz dağıtımı yapılması ve Gazitepe-Kadıköy yolu üzerindeki sanayi kuruluşlarına da aralara girilerek hat çekilmesi yatırımı için 1,3 milyon USD pay ayrıldı.
KARAKAŞ: SİLİVRİ’MİZ
RAHAT OLSUN
Silivri’ye hizmetlerinin devam ettiğini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “İBB kanalıyla hizmetlerimiz devam ediyor. Silivri’miz rahat olsun. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz Silivri’de çalışmalarına devam edecektir.” dedi.






