Gayrimenkulde yetkin adres Ali Şahin Arsa Ofisi

Gayrimenkulde yetkin adres Ali Şahin Arsa Ofisi

28.12.2019 10:08:41

25 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ali Şahin tarafından kurulan Ali Şahin Arsa Ofisi, bugün gerek teknik altyapısı gerekse isabetli uzman incelemesi analizleri ile alanında başarılarla anılan deneyimli kuruluşlar arasında yer alıyor.

Ali Şahin Arsa Ofisi, faaliyet gösterdiği gayrimenkul sektöründe müşterilerinin beklenti ve  ihtiyaçlarına uygun çözümler üretip pazarlama, satış ve  sonrasında koşulsuz  müşteri memnuniyeti bilinciyle,  hızlı ve güvenilir hizmetler sunma amacına yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürüyor. Bir gayrimenkul yatırım şirketi olan Ali Şahin Arsa Ofisi, Silivri bölgesinde arsa ve tarla satışı yapmakta… “Ali Şahin Arsa Ofisi olarak hedefimiz, güvenli, doğru ve karlı yatırım için müşterilerimizle  birlikte hareket etmek, onların bütçeleri ve beklentileri doğrultusunda birikimlerini dürüst ve ilkeli ticaret anlayışı çerçevesinde kazançlı yatırımlara dönüştürmek” diyen işadamı Ali Şahin, hisseli, imarlı, ifrazlı arazilere tapu veren bir firma olarak yatırımcılara güvenli bir kazanç sunduklarını vurguladı. Miras yolu ile intikal eden problemli arazileri müşteriye sorunsuz bir biçimde teslim ettiklerini söyleyen Şahin, portföyündeki nitelikli gayrimenkullerin satış işlemlerini sorunsuz olarak güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Şeffaflığa dikkat eden işleyişiyle yüksek kalite standartlarında bir anlayışa imza atan Ali Şahin Arsa Ofisi; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Halay Sokak, Silivri İş Merkezi Kat:3, No:17 adresinde etkin gayrimenkul çözümleri sunuyor. Siz de birikimlerinizi kazançlı yatırımlara dönüştürmek istiyorsanız, Ali Şahin Arsa Ofisi ailesine katılmakta geç kalmayın!

Haber Merkezi

 

 

 

YORUM YAP