Fırıncı esnaf sorunlarını aktardı

Fırıncı esnaf sorunlarını aktardı

14.09.2018 10:48:53

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'in düzenlediği İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ile Zabıta Müdürü Selçuk Efe'nin katıldığı toplantıda fırıncı esnafı yaşadıkları sıkıntılar ve çözüm beklentilerini ilettiler.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, fiyat artışları ile zam konusu arasında sıkışan fırıncılar için toplantı düzenledi. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin'in katıldığı, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Zabıta Müdürü Selçuk Efe'nin de hazır bulunduğu toplantıda fırıncı esnafı, Oda Başkanlarına yaşadıkları sıkıntıları aktardı ve çözüm beklentilerini ilettiler. Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz da toplantıya iştirak eden isimlerdendi.

KOÇER: HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Koçer, “Üyelerimizin sorunlarını en yetkili ve ilgili makamlar aracılığıyla gündeme getirerek çözüm yönünde ihtiyaç duydukları desteği sağlamak için çalışıyoruz. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanımız ve belediye yetkililerine teşekkür ediyorum. Sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturularak, esnaflarımızın huzur içinde üretmeye, çalışmaya devam etmesini diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP