Fidanlar şenlik eşliğinde toprakla buluştu

Fidanlar şenlik eşliğinde toprakla buluştu

12.03.2016 11:51:26

Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu Nesrin Cambazoğlu müdürlüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ağaç Şenliği gerçekleştirdi. Okul öğretmenlerinden Fatma Özdemir'in fikir sahibi olduğu proje, Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün desteğiyle tüm okul olarak uygulanarak hayata geçirildi. Velilerin yoğun katılımıyla yapılan etkinlikte tüm okul öğrenci ve aileleri fidan sahibi oldu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Kesici, Mecit Albayrak ve Murat Karipçin de bu önemli etkinlikte Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu ailesini yalnız bırakmadı.

ÖZDEMİR: DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Yıldızlar Sınıfı Öğretmeni Fatma Özdemir, etkinlikte yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Bu güzel günde Ağaç Şenliği'mize katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Hepiniz hoş geldiniz.
Çocuklarda çevre ve doğa bilinci oluşturmak ve canlı bir bitki yetiştirme farkındalığı sağlamayı hedeflediğimiz bu çalışmamızı şimdi hep birlikte hayata geçireceğiz. Bu projeyi sadece sınıfımda uygulayacaktım fakat tüm okul geneline yayarak hayata geçirdim. İyi ki de okul genelinde yürüttüğümüz bir proje oldu. Duyarlılığınız için hepinize teşekkür ederim. Sevgi dolu yüreğinizle bu projeye iştirak ettiğiniz için saygılarımı sunarım.” Meyve ağaçlarından oluşan fidanları veliler, çocuklarıyla birlikte dikti. Fidanlara ailelerin isimlerinin yazılı olduğu künyeler asıldı. Aileler bu mutlu anlarını çocuklarıyla birlikte fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi. Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de fidan dikimine katıldı.
Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu miniklerine Fidan Dikme Şenliği'ne katılım belgeleri törenle verildi. Aileleri adına düzenlenen belgelerde “Sevgi dolu yüreğinizle Fidan Dikme Şenliğimize katıldığınız için teşekkür ederiz.” yazılıydı. Okul Müdürü Nesrin Cambazoğlu, Ağaç Şenliği etkinliklerine destekte bulunan Silivri Belediyesine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden Toygun Ünver'e, katılımlarıyla kendilerini onurlandıran ilçe şube müdürlerine, okul velilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Tam bir şenlik havasında geçen ve anaokulun meyve ağaçlarıyla süslendiği, mutluluk ve coşku içinde geçen etkinlikten herkes memnun ayrıldı.
Renginar SALİ

YORUM YAP