
Silivri Yoğurt Festivali kapsamında ikinci gün sahne programları göz doldurdu. Finalde sahne alan Ali Kınık ve Demet Akalın, Silivrililere muhteşem bir konser verdi.
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali ikinci günü sahne programı, Müge Arslan eğitiminde hazırlanan Büyük Mübadele Derneği Turgut Reis İlkokulu Spor Kulübü Halk Dansları ekibinin gösterisi ile başladı. İlgiyle izlenen dans gösterisinin ardından sırasıyla Silivri Belediyesi Kültür Merkezi öğrencilerinden oluşan Sirtaki Dans Grubu, Silivri Belediyesi Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hasan Solak ve Emre Sarısaltıkoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları etkinlikte hazır bulunarak Silivrililerin festival coşkusuna ortak oldu.
ALİ KINIK RÜZGARI
Gecede sahne alan Türk müziğinin sevilen seslerinden Ali Kınık, konsere İzmir Marşı ile başladı. Hem yepyeni şarkıları hem de klasikleşmiş sevilen repertuarı ile dinleyenlerine keyifli anlar yaşatan Kınık'a genç yaşlı her yaştan Silivrili hep bir ağızdan eşlik etti. Başkan Volkan Yılmaz, festivale katılımları için Kınık ve ekibine, Silivri yoğurdu ve eski yoğurt satıcılarını simgeleyen Yoğurtçu Heykeli hediye ederek teşekkür etti.
DEMET AKALIN, SAHNE ŞOVU VE PERFORMANSIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI
Ali Kınık'ın ardından ünlü pop müzik sanatçısı Demet Akalın, konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, hayranlarını söylediği parçalarla hem coşturdu hem de duygulandırdı. Gençlerin sevilen sesi Akalın; enerjisi, dillerden düşmeyen şarkıları ve sahne performansıyla binlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı.
Hazal BAŞARAN