Fenerbahçe aşkı Florya’da buluştu

Fenerbahçe aşkı Florya’da buluştu

9.11.2020 11:04:17

Avcılar, K.Çekmece ve Bakırköy'de bulunan Fenerbahçe Kongre Üyeleri ve temsilcileri İstanbul Üçüncü Bölge Koordinatörü Alaattin Yavuz Güneş'in yaptığı bir organizasyonla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Florya Uludağ Restaurant'ta yapılan organizasyona katılım yüksek olurken kahvaltının sponsorluğunu Fenerbahçeli iş adamı Celal Demir yaptı. Daha önce B.Çekmece ve Esenyurt'ta yapılan toplantının üçüncüsüne Bakırköy ev sahipliği yaparken kahvaltının ardından açılış konuşmasını İstanbul Üçüncü Bölge Koordinatörü Alaattin Yavuz Güneş yaptı. Yavuzgüneş amaçlarının bölgedeki Fenerbahçeli kongre üyeleri ile temsilcileri kaynaştırmak olduğunu söyledi. Yavuz Güneş "Bu kahvaltıyı vermemizdeki ilk amaç bölgemizdeki kongre üyeleri ile temsilciler arasındaki kaynaşmayı sağlamak, insanların birbirlerini tanımasını sağlamaktır. Konuşmamızdan sonra kulüple ilgili kafanıza takılan bir soru olursa rahatlıkla sorabilirsiniz. Bu soruları da kulüp başkanımız Ali Koç'a taşıyacağımızı söyleyebilirim. Bu toplantılarımızın dördüncüsünü de 29 Kasım'da Bağcılar ilçesinde yapacağız. Bugünkü kahvaltımıza da Celal Demir sponsorluk yaptı. Kendisine de bir kez daha sizlerin aracılığınızla teşekkürlerimi paylaşmak istiyorum. Bu toplantıyı onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. İyi ki Fenerbahçeliyiz." ifadesini kullandı.

Yavuzgüneş'in ardından konuşmak için mikrofona gelen K.Çekmece temsilcisi Yakup Topal, Avcılar temsilcisi Ünal Güneri ve Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Aydın Güneşli birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi. Kongre üyeleri ve temsilcileri hem sorularını hem de dilek ve temennilerini paylaşarak böyle bir organizasyonda kendilerini bir araya getirdiği için İstanbul Üçüncü Bölge Koordinatörü Alaattin Yavuz Güneş'e teşekkür etti. Kahvaltıya katılan Mono Elektrik Genel Müdürü Enver Katrancı Yavuzgüneş'ten kongre üyeleri ve temsilciler için localardan yer tahsis edilmesi için bu isteklerini kulüp başkanı Ali Koç'a iletmelerini istedi. Yavuz Güneş'in de bu isteği en kısa sürede Koç'la paylaşacağını, olumlu dönüş olacağına da inandığını sözlerine ekledi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP