Fen Lisesi öğretmen ve velilerinden yorum

Fen Lisesi öğretmen ve velilerinden yorum

25.10.2018 11:15:38

FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programında hakkındaki bazı iddialarla yer alan Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ile
ilgili haberimize öğretmen ve velileri yorum yaptı.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğretmen ve velileri, Çalar Saat programında okunan mektupta yer alan okulları hakkındaki iddialara sessiz kalmadı.

GÜMÜŞSOY: ÇOK ÜZÜLDÜK
Okul velilerinden Bilgin Gümüşsoy, üzüntüsünü şu satırlarla dile getirdi: “Kızım bu yıl 12.sınıfta Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi. Böyle bir haber olduğu için okuldaki öğrenciler çok üzgün ve yazılanlardaki gibi bahsedilen öğretmenin 12.sınıflara girmediği, okuldaki öğretmenlerin 12.sınıflarda tüm enerjileriyle öğrencileri çok iyi bir yerlere gelmeleri için her şeyi yaptıkları kızımın yorumu. Hatta mezun olan öğrenciler de bu haberden dolayı çok üzgün olduklarını paylaşımlarıyla gösteriyorlarmış. Yine sizin bir haberinizdi sanırım ya da başka bir yerel gazetede görmüştüm 2018 mezunlarından üniversite yerleştirmede rekor başarı 36 tıp 13 diş hekimliği ve çok güzel ünv.mühendislik bölümlerine yerleşen öğrenciler olduğuyla ilgili. Son sınıftaki çocuklarımız için bu yıl çok zor yıl. Böyle haber ile gerçekten çok üzüldüler. Tabi bir veli olarak ben de çok üzüldüm.”

ÇETİNKAYA: EĞİTİM ÖĞRETİMİMİZ TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Okul öğretmenlerinden Tuncer Çetinkaya, yorumunda “Bu mektup gerçek değil! Birileri kendi çıkarları için okulumuzu karıştırmaya çalışıyor! Hiçbir öğrencimiz böyle bir mektup yazmaz! Eğitim öğretimimiz tam gaz devam ediyor.” sözlerine yer verdi.

“SONUCU GÖRDÜK, SÖZE GEREK YOK”
Okulun eski bir velisi ise şu yorumda bulundu: “Oğlum oradan mezun. Fazla söze gerek yok. Sonucu gördük. Bir matematik canavarı olan oğlum berbat oldu. Nesin Matematık Köyü'ne gönderdik de tekrar matematiğe ilgisini arttırdık. Çok zeki ve rüştünü ispatlamış öğrencilere biraz motivasyon biraz disiplin gerek. Başka bir şey yapmalarına gerek yok.”

Renginar SALİ

YORUM YAP