Eyüboğlu’ndan Silivrispor’a ‘TATLI’ ziyaret

Eyüboğlu’ndan Silivrispor’a ‘TATLI’ ziyaret

24.10.2019 11:06:53

TFF 3. Ligde Üst sıraları zorlayan takımlar arasında yerini alan Büyükçekmece Tepecikspor'da Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Çatalcaspor'un ardından TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden bölgemizin bir başka temsilcisi Silivrispor'a tatlı ikramında bulundu.

Silivrispor'un Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı önemli Tokatspor maçı öncesi Selimpaşa Mehmet Karasu Stadında yapılan idmanı ziyaret eden Büyükçekmece Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu,  teknik kadro, oyuncular ve yönetime iyi dileklerde bulundu. Silivrispor'un zor günleri atlatacağına inandığını söyleyen Temel Eyüboğlu, bu süreci kendilerinin geçtiğimiz sezon yaşadığını nasıl bir durumda olunduğunu çok iyi bildiğini söyledi. O günleri bir daha yaşamamak adına işi sıkı tuttuklarını söyleyen Eyüboğlu, “Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim komşu kulübümüz olan Silivrispor'un en kısa sürede güzel günlere kavuşacağına inancım tamdır. İnşallah Cumartesi günü Tokatspor'u deplasmanda mağlup ederek üzerlerinde dolaşan kara bulutları dağıtırlar. Silivrispor'u bu anlamda güzel günlere ulaşması için bizlerde gerekli desteğimizi moral motivasyon anlamında yapmaya gayret edeceğiz. Bir birimize gerekli desteği verdiğimizde başaramayacağımız biç bir şey yoktur. Ben buradan Silivrispor'a bir kez daha Tokatspor maçında başarılar diliyor dönüşlerinin galibiyet olmanı temenni ediyorum” dedi.

Büyükçekmece Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu'nu en iyi şekilde karşılayan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Kadro ve Oyuncuların, bu ziyaretten oldukça memnun kaldıkları gözlendi. Güraslan, dostluk köprülerini Temel Eyüboğlu'nun sağlama attığını iade-i ziyaret için üzerlerine düşeni yapmaya gayret edeceklerini söyledi. Başkan Güraslan ayrıca Büyükçekmece Tepecikspor'a deplasmanında karşılaşacakları Payasspor maçında başarı dileklerini iletti. Teknik Direktör Sertan Güriz ise, Temel Eyüboğlu'na bu güzel sürprizinden dolayı oyuncuları ve teknik ekibi adına teşekkür ettiklerini söyledi. Güriz, Büyükçekmece Tepecikspor'a ligin geriye kalan maçlarında başarı dileklerini ilettiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP