Ertürk’ün kalemiyle ölümsüzleşen, Silivri okurlarıyla buluşuyor

Ertürk’ün kalemiyle ölümsüzleşen, Silivri okurlarıyla buluşuyor

23.09.2021 09:48:24

Silivri Belediyesinin destekleriyle, Yazar Lütfü Ertürk'ün yayınlanan kitapları söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştu.

Lütfü Ertürk'ün Silivri'nin tanınmış simalarına dair anlatımlarını bir kitapla ölümsüzleştirme çalışması Silivri Belediyesinin katkıları ile hayat buldu. "Mahallece Aşk Yaşıyorduk" ve “Helen Şehrinin Aşıkları” ile ilgili Lütfü Ertürk'ün söyleşi ve imza gününde kent hafızası ile edebiyata katkılarından dolayı Yazar ve katılımcılar sıklıkla Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkürlerini belirtti.

"MAHALLECE AŞK YAŞIYORDUK" VE “HELEN ŞEHRİNİN AŞIKLARI” OKURLARI İLE BULUŞUYOR

Silivri Belediyesinin destekleriyle basılan, Yazar Lütfü Ertürk tarafından kaleme alınan "Mahallece Aşk Yaşıyorduk" ve “Helen Şehrinin Aşıkları” adlı kitapları okurla buluşturmak üzere Salı akşamı özel bir tanıtım programı gerçekleştirildi. Yazar Ali Gülcü'nün moderatörlüğünde düzenlenen söyleşi ve imza günü ile Önder Yılmaz Tiyatro Salonunda Ertürk'ün hazırladığı kitaplar Silivrililerle tanıştı.

KATILIMCILAR

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, Meclis Üyeleri Mehmet Yönet, Salim Çavdar, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem meclis üyelerimizden İbrahim Çeşmecioğlu, muhtarlar ve daha pek çok katılımcının eşliğinde Ertürk, Ali Güncü'nün soruları ekseninde yazarlık serüveni ve edebiyat tutkusunu hayatından kesitler de aktararak paylaştı.

Mahallece Aşk Yaşıyorduk'ta yazar Silivri üzerine ve tanınmış simaları ile ilgili gözlemlerini ustalıkla ölümsüzleştirirken, Helen Şehrinin Aşıkları'nda; Ertürk tarih ve aşkı anlattı.

ERTÜRK KİTAPLARINI İMZALADI

Hayatı, yazarlık ve gazetecilik serüvenlerine dair anekdotlara ilişkin sohbetin ardından Lütfü Ertürk kitaplarını okurları için imzaladı.

BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Özellikle Mahallece Aşk Yaşıyorduk'ta değerlenen Silivri'de hayat bulan unutulmaz karakterler ve tanınmış simalara dair anlatımların ölümsüzleştirilmesine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın sunduğu katkı ile sergilediği duyarlılık Ertürk, programa katılan diğer yazarlar, katılımcılar ve siyasiler tarafından takdir ve teşekkürle karşılık buldu.

YORUM YAP