Ergün, Mücadele devam

Ergün, Mücadele devam

8.02.2024 11:26:19

Silivrispor teknik patronu Özgür Ergün yaptığı açıklamasında tüm oyuncularının performansından memnun olduğunu ve mücadele devam edeceklerini belirtti.

Hafta sonu oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Kuşadası maçının ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor teknik patronu Özgür Ergün; “Grubumuzda en yakın rakibimiz Kuşadası maçında oyuncularımın vermiş olduğu mücadeleden memnunum. İyi olun sahnelendi tek eksiğimiz goldü onu da bulamadık. Rakibimize pozisyon vermedik güçlü bir şekilde mücadelemizi verdik. Tekrardan oyuncularımı kutlarım.

AĞRI MAÇINA KİLİTLENDİK
Şimdi hafta sonu yüksek bir rakımda oynayacağımız bir Ağrı maçımız var. Bu maça da iyi hazırlanıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda Ağrı'dan üç puanla dönmek için çalışıyoruz. Burada çalışmalarımızı tamamlayıp cumartesi günü Ağrı'ya uçacağız. Zor maç olacak özellikle sıfır rakımdan kalkıp yüksek rakımlara çıkmak oyuncuları olumsuz etkiler ama bu futbolda var bunun da üstesinden geleceğiz. Ağrı maçına kilitlendik sonu güzel olsun.

TUGAY İYİ OYUNCU
Transferin son günleri yaklaşırken ortalık iyi hareketleniyor. Tugay Keleş bizin için çok önemli bir oyuncuydu. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda transferi gerçekleşti. Bizde olduğu gibi gittiği yerde de iyi işlere imza atacaktır. Silivrispor'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim.

TRANSFER OLABİLİR
Transferin bitmesine aç bir zaman kaldı bizde de son bir nokta transferi söz konusu olabilir. Görüşmelerimizin sürdüğü oyuncular var. Kulübün menfaatleri doğrultusunda yapmak istediklerimiz var. Şimdilik önceliğimiz Ağrı maçı” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP