Ergün; “Art niyet arar olduk”

Ergün; “Art niyet arar olduk”

8.11.2017 10:58:29

Hafta sonu oynanan ve maçın hakemleri tarafından adeta gasp edilen puanlarının olduğu Altay maçının ardından hafta sonu oynanacak olan Karagümrük mesaisi Silivrispor'da başladı.

Geçtiğimiz hafta Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası hakem facialarına sahne olan maçta Silivrispor sahasında iki puan birden bırakarak maçı 1-1 tamamlamıştı. Altay maçında konuk ekibin attığı golde rakip 5 oyuncunun ofsaydını göremeyen hakemin katlettiği maçın ardından İstanbul derbisine yoğunlaşıldı. İstanbul, Vefa Stadı'nda oynanacak olan Karagümrük-Silivrispor maçı için teknik patron Taşkın Güngör ve yardımcıları kolları sıvadı. Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan maçı için mutlak galibiyet beklediklerini belirten Silivrispor Kulübü İdari Menajeri Özgür Ergün har maça kazanmak için çıktıklarını ama bir türlü hakemleri geçemediklerini dile getirdi.

“GÖRMEK İSTENMEYEN OFSAYT”

Hafta sonu oynanacak Karagümrük maçı ve geçtiğimiz hafta oynanan Altay maçını yorumlayan Silivrispor Kulübü İdari Menajeri Özgür Ergün açıklamasında; “Zor bir dönemden geçiyoruz. Yeni bir takımız ve bu yeni takım olmanın sıkıntılarını yaşamaktayız. Kadromuzda var olan tüm oyuncularımız kariyer olarak kendilerini kanıtlamış üst seviyede oyunculardır. Sezon başından beri oynadığımız maçlarda hakem kıyımları yaşamaktayız. İşte bunun son örneği kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız Altay maçıdır. Nasıl bir hakem tam 5 rakip oyuncunun ofsaytta olduğunu göremez. Artık art niyet arar olduk.

“İSTANBUL DERBİSİNİ BİZ KAZANACAĞIZ”

Biz hakkımızı istiyoruz. Hiç kimseden ne bir iyilik ne de bir başka beklenti içinde olmadık ve olamayız da. Eşit ve adil bir yönetim istemek her takımın hakkı olduğu gibi bizlerinde hakkıdır. Oyun kalitemiz her geçen maçla birlikte daha da artmakta. Göze hitap eden ve sonuca giden bir oyun sahneliyoruz. Hafta sonu İstanbul derbisi olacak ve bu maçın kazananı biz olacağız.

 

“HERKESİN FUTBOL ŞANSI YANINDA OLSUN”

Cumartesi günü İstanbul, Vefa Stadı'nda Karagümrük takımı ile lig maçımıza çıkacağız. Zorlu bir maç olacak. Her iki takımın da belki kaderinin belli olacağı gerçek anlamda bir mücadele olacak. Bu maç için tribünlerde seyirci rekoru da kırılabilir. Milli maç arası olduğu için birçok sporsever bu maça gelecektir. Biz bu maçı kazanacak güçteyiz ve bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaktayız. Üç puanımızı Karagümrük'ten alıp yolumuza bakacağız. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim. Lig uzun bir maraton ve bu uzun maratonu da kondisyonu güçlü olan tamamlayacaktır. Herkesin futbol şansı yanında olsun ve öncelikle de adil olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki AK Parti’de istifa karabasanı
Sonraki » İYİ sürpriz...

YORUM YAP