Eren, Şanssız bir ilk yarı geçirdik

Eren, Şanssız bir ilk yarı geçirdik

4.01.2024 09:12:39

Çatalcaspor Teknik Direktörü Ferruh Eren şanssız bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak üst tarafa doğru oynamak istediklerini söyledi.

Eren “Şanssız bir ilk yarı geçirdik. Hep son dakikalarda goller yedik. Bunun yüzünden çok puan kaybettik. Gerekli bölgelere nokta transferler yaparak iki, üç tane maçı kazanıp üst tarafa doğru oynamak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Öte yandan ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak geçiren Çatalcaspor'un devre arasını kendi tesislerinde geçireceği, devre arasını üç hazırlık maçı yaparak değerlendireceği bildirildi. Sarı kırmızıların sırasıyla Ergene Velimeşe, İnegöl Kafkas ve B.Çekmece Tepecikspor'la hazırlık maçlarında kozlarını paylaşarak ikinci yarı için form tutmaya çalışacağı bildirildi. Öte yandan teknik direktör Ferruh Eren'in yönetime bir rapor vererek transferle ilgili isteklerini paylaştığı, yönetimin de bu rapor üzerine harekete geçerek transfer için resmen düğmeye bastığı kaydedildi.

YORUM YAP