Sevginar Sali

Erdoğan’a sığınmak!

Değişik haller seziyorum kendimde ve Silivri'de bu aralar, açıkça ürküyorum da bu vaziyetten!
Ama suçluyu buldum : )
Her şey ABD Başkanının Kudüs'ü İsrail'in başkenti tanımasıyla başladı…
Silivri'de düzenlenen protestolarda Cuma çıkışı cemaate seslenen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın, “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi…” diye girdiği sözden çakamıyoruz!
KİPTAŞ'ın 12 katlı toplu konut projesine karşı çıkışımız da “Cumhurbaşkanının 5-6 kat sınırlaması”ndan yola çıkarak formüle edildi…
Balık baştan… Ya da yüzün yüzüme baka baka : ) veya adına ne derseniz deyin; Silivri bir yarar görecekse, kangrene dönmeye yüz çevirmiş sorunlarımızdan kurtulacaksak, her şey kabulüm…
Cumhurbaşkanı, elleriyle siyasi istikbal ve ülke istikrarının önüne inşa ettiği 50+1'lik duvarı aşmanın yolunu ararken, “Proje geliştirin, hizmet ile halkın gönlüne girin” diye AK Kadrolara talimatlar yağdırıyor… Çok da uzakta konuşmuyor; İstanbul'da kendini parçalıyor ama duyan beri gelsin…
Kendisine veya her hangi bir temsilcisine oy vermişliğim yok, verecek gibi bir anlayışım da yok ama söylediği şeylerin yarısından çoğuna katılırken yakalıyorum kendimi. Ancak şöyle bir sorunumuz var (her iktidarın yakalandığı meslek hastalığı bu muhtemelen) söyledikleri ile yaptıkları arasındaki irtifa gücü arttıkça çoğalıyor!
Lafı nereye getireceğim… Silivri'de iktidar yüzü görme olasılığı zayıf olan AK Parti, İBB imzalı icraatları ile puan kaybetmeyi sürdürdükçe İstanbul da hayal olur Türkiye de… Mesele Silivri meselesi değil; anlayış konusu!
Boğluca! Konutlar Bölgesi alt geçit! Mimar Sinan Köprü restorasyonu! Sadece bu üç noktaya bakarak AK Parti'nin Silivri'de sadece geçmişini değil geleceğini de yorumlamak çocuk oyuncağı : ) Ya kendinize gelin ya da Silivri'nin size gelmesini beklemekten vazgeçin! Özcan Işıklar bile Fatih Mahallesini bitirdi! Cemevinin eli kulağında… Eks kaza bir de otopark yaparsa, seçimlerde hiç yorulmayın sevgili AK Partililer… Genel, Büyükşehir iktidarı nere, muhalefet ilçe belediye başkanlığının kaynakları nere? Özcan Işıklar'ın başkanlığını kendi partilileri istese bu kadar parlatamaz! (Korkmayın çok istekli oldukları bir konu değil : )
Biz işimize gelince Tayyip Erdoğan'a sığınıyoruz da o kime sığınsın bilemedim şimdi!

VEKİLLER, SİLİVRİ'DE OHAL VE KHK'LARI DEĞERLENDİRECEK
CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Zeynel Emre'nin katılımlarıyla 05.01.2018 Cuma (bugün) saat 20.00 da Yasar Kemal Sergi Salonunda “OHAL'de KHK'ler ile Türkiye nereye gidiyor?” konulu panel düzenleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göcengil tüm örgütlerinin yanı sıra Silivri halkını da etkinliğe katılmaya davet etti.

YORUM YAP