Kredi Kefalet destek turlarında

Kredi Kefalet destek turlarında

6.01.2018 10:51:24

Genel kurulları için gün sayan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi, Sebahattin Öpçin Başkanlığında destek ziyaretlerini Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile ekibine yönelik sürdürdü.

19 Ocak 2018 tarihinde 2017 yılı olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirmeye hazırlanan SS Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çarşamba günü Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifini ziyaret ettiler. İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, genel kurul heyecanı yaşayan Öpçin ve ekip arkadaşlarını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladı.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan ile yönetimi güven tazelemeye hazırlandıkları genel kurul hakkında Çalışkan ve ekibini ilgilendirdi, destek beklentilerini ifade ettiler.
İstanbul ve Trakya birinciliği ile taçlandırdığı çalışma ve hizmetleri konusunda bilgi veren Sebahattin Öpçin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin emin ellerde olduğu iddiasını burada da vurguladı.
Çalışkan, konuklarını ziyaretleri için teşekkür ederek ve genel kurul ile bundan sonraki çalışmalarında başarı dileyerek uğurladı.
Öpçin ve ekibi, Çalışkan nezdinde Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifine sıcak ve içten misafirperverliği için teşekkürle ziyaretlerini tamamladılar.

Haber Merkezi

YORUM YAP