Koçer: Polemik değil hizmet üretiyoruz

Koçer: Polemik değil hizmet üretiyoruz

6.01.2018 10:50:20

Üyelerinin oylarıyla yeniden Başkanlık şansı arayacak olan Nuray Koçer, polemiklerle kaybedecek vakitlerinin olmadığını, önlerinde yapacakları çok önemli ve değerli işler olduğunu söyledi.

28 Ocak 2018 pazar günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimine ilk günkü heyecanı ile yeniden aday olduğunu söyleyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Çanta Mahallesi, Gümüşkaya Mahallesi ve Silivri sahil kesimindeki esnaflarla bir araya geldi. Ekibiyle birlikte işyerlerini tek tek dolaşarak hal hatır soran Koçer, “Esnaf ve sanatkârımız için çıktığımız hizmet yarışında desteklerinizle Oda'mızı daha aydınlık yarınlara taşımaya söz veriyoruz” dedi. Esnafın yakın ilgisiyle karşılan Koçer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, görüşülmedik tek bir kişi bırakmayana kadar esnafla buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

KARA PROPAGANDA MESAJI
Kongre yarışını demokratik ve seviyeli bir şekilde sürdürmeye kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Koçer, kara propagandayla yıpratılamayacaklarını belirtti. Koçer, “Zaman duraksamaz, geriye alınmaz. Bizim polemiklerle kaybedecek zamanımız yok, gerginlik yaratma ve gerginlikten beslenme işleri anlayışımıza hep ters olmuştur. Bölgemize hizmet etme konusunda dün nasıl heyecanla, şevkle, azimle, sabırla, birlik beraberlik içerisinde mücadele ettiysek bugünden sonra da aynı kararlılıkla Silivri'miz ve ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm enerjimizle ve birikimimizle sadece hizmet etmeye odaklıyız. Ortak akılla Oda'mızı ve şüphesiz esnaf ve sanatkâr kardeşlerimizin menfaatlerini en ideal noktaya taşımak için el birliğiyle çalışacağız.” diye konuştu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP