Endüstri Meslek öğrencileri Mesan’ı gezdi

Endüstri Meslek öğrencileri Mesan’ı gezdi

10.04.2019 15:13:10

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İşletme Gezisi Programı kapsamında Mesan Kilit fabrikasını ziyaret ederek üretimden ambalaja tüm süreçleri yerinde incelediler.

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde, okulda öğrendikleri teorik bilgileri pekiştirmek amacıyla, İşletme Gezisi programı kapsamında 10 Nisan 2019 tarihinde, Mesan Kilit fabrikasını ziyaret ettiler.

ÜRETİMDEN AMBALAJA TÜM SÜREÇLERİ YERİNDE GÖZLEMLEDİLER

Ziyaret esnasında öğrencilerle yakından ilgilenen Genel Müdür Mustafa Mertöz, kendilerine yapılan firma tanıtım sunumunun ardından, fabrikanın bütün bölümlerini tek tek gezdirerek, üretimden ambalaj aşamasına kadar olan tüm süreçlerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

MERTÖZ: MESAN OLARAK HER DAİM DESTEK VERECEĞİZ

Mesan Kilit Genel Müdürü Mertöz, “Mesleki ve teknik liselerde okuyan öğrencilerin daha bilgili, donanımlı ve ferdi becerileri gelişmiş kalifiye eleman olarak mezun olmaları için Mesan A.Ş. olarak her daim destek vermeye devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı ilgili öğretmenlere ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP