En çok merak edilen ziyaret gerçekleşti

En çok merak edilen ziyaret gerçekleşti

5.10.2017 09:25:35

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan'ı ziyaret eden eğitim sendikaları arasında Eğitim Bir-Sen Silivri Temsilciliği de yer aldı.

Eğitim İş ve Türk Eğitim-Sen Silivri Temsilciliklerinden sonra Erdal Aslan'ın kurduğu, bir süre şube başkanlığını da yaptığı Eğitim Bir-Sen Silivri Temsilciliği de önceki gün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şube Başkanı Yusuf Güven ve ekibiyle geçmiş yıllarda fırtınalı günlerin yaşandığı, yaptığı eleştiriler üzerine mevcut yönetim tarafından Eğitim Bir-Sen Genel Merkezi'ne şikâyet edilen ve savunması istenen, siyasilerden de destek alınarak Aslan'a zor günlerin yaşatıldığı herkesçe malum.

GÜVEN VE EKİBİNDEN ASLAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçmişte yaşananların üstünü şimdilik örtmüş görünen taraflar bir araya geldi. Eğitim Bir-Sen Silivri Şube Başkanı Yusuf Güven ekip arkadaşlarıyla birlikte Erdal Aslan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini paylaştı.

ÇİÇEK KRİZİNE NEDEN OLAN FİRMA ÇAĞLAR  ÇİÇEKÇİLİK DEĞİL
Erdal Aslan'ın göreve başladığı gün, kendisine gelen tebrik çiçekleri arasında Eğitim Sen Silivri Temsilciliği yazısının yer aldığı, aslında Eğitim Bir-Sen Silivri Temsilciliği'ne ait olduğu sonradan anlaşıldı. Sendikalar, Çağlar Çiçekçilik tarafından değil, bir başka firma tarafından karıştırıldı. Söz konusu karışıklık düzeltildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP