Elmas’tan açıklama

Elmas’tan açıklama

1.03.2020 20:40:42

Geçtiğimiz günler AK Parti'den istifa ettiğini kısa bir mesajla duyuran, Dilek Demiral ve Metin Karakaş ilçe başkanlığı dönemlerinde başkan yardımcılığı da dahil olmak üzere önemli, siyasi sorumluluklar üstlenen, Aslan Elmas ikinci bir açıklama ile süreç hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Elmas aldığı kararın ayrıntıları ve sonrasında aldığı tepkilere değinirken, "Benim başka bir partide görev arayışım yoktur. Yıllarca emek verdiğim, üyesi olmaktan şeref duyduğum, çatısı altında bu millete hizmet etme sevincini yaşadığım AK Parti'ye desteğim dün olduğu gibi bundan sonrada tamdır" dedi ve şöyle devam etti:

İDLİP ŞEHİTLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

"Öncelikle sözlerime başlamadan İdlib'te Kahraman Mehmetçiğimize yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen kahramanlarımıza Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum. Aileleri başta olmak üzere Milletimizin başı sağ olsun temennimi iletiyorum.

“MAKSATLI YORUMLAR ÜZERİNE AÇIKLAMA GEREĞİ HİSSETTİM”

Dün kamuoyuna yansıyan AK Parti üyeliğimden istifa etmem ile ilgili bazı çevreler tarafından özellikle sosyal medyadan “maksatlı” şekilde yorumlar yapılması üzerine açıklama yapma hissiyatı duydum.

“AKTİF SİYASİ HAYATIMI EN AZINDAN RESMİ MECRALARDA KISMİ OLARAK NOKTALAMA KARARI ALDIM”

2008 yılında dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Turan'ın rozet takarak üyesi olmaktan şeref duyduğum AK Parti ailesine katıldım. 12 yıl boyunca Silivri'de şahsıma verilen tüm görevleri gücüm yettiğince yerine getirme gayretinde bulundum. İnandığım ve mücadelesinde hiç gocunmadığım AK Partideki tüm gayretlerimde amacım sadece doğup büyüdüğüm bu topraklara ‘taş üstüne bir taş da ben nasıl koyabilirim' inancı olmuştur. Allah'ta şahittir tüm hayalimde bundan ibarettir. Lakin bugün geldiğimiz noktada aktif siyasi hayatımı en azından resmi mecralarda belki de kısmi olarak noktalama kararı almış bulunuyorum. Bu kararımda her hangi bir unsur kesinlikle rol oynamamıştır.

“BENİ ÇOK İYİ TANIDIĞINI BİLDİĞİM İSİMLERİN BAŞKA PARTİDE SİYASET YAPACAĞIMI İDDİA ETMELERİ KESİNLİKLE KOCAMAN BİR YALANDIR”

Olay tamamen bundan ibaretken, gün içerisinde özellikle sosyal medyada şahsımı hedef alarak ve üzülerek okuduğum bazı aslı astarı olmayan mesnetsiz yorumları, omuz omuza mücadele verdiğim bazı isimlerin ağır eleştirilerini görmeyi çok yakışıksız buldum. Hele ki beni çok iyi tanıdığını bildiğim bu isimlerin başka partide siyaset yapacağımı iddia etmeleri kesinlikle kocaman bir yalandır. Hatta alenen iftiradır!

“İLÇE BAŞKANLIĞI TEKLİF EDİLMEDİ, EDİLSE GURUR DUYARIM”

Şunu net bir şekilde ifade ediyorum ki, başka bir partinin ilçe başkanlığı bana teklif edilmediği gibi, var sayalım iletildi; bundan dolayı da gurur duyacağımı eklemek istiyorum. En azından bu donanıma sahip olabildiğimi hissettireceği fikri bile bana güç ve mutluluk verir.

“BAŞKA PARTİDE GÖREV ARAYIŞIM YOK”

Ama çok merak edenleriniz varsa bir kez daha yüksek sesle söylüyorum! Benim başka bir partide görev arayışım yoktur. Yıllarca emek verdiğim, üyesi olmaktan şeref duyduğum, çatısı altında bu millete hizmet etme sevincini yaşadığım AK Parti'ye desteğim dün olduğu gibi bundan sonrada tamdır.

Son olarak sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik ağır ithamlarda bulunan kişi ve kişilerle ilgili avukatım aracılığıyla haklarında yasal işlem başlatılacağını belirtmek isterim."

YORUM YAP