Elmas: Bir gökkuşağı yarattık

Elmas: Bir gökkuşağı yarattık

22.06.2020 09:12:59

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Fatih Mahalle Muhtarlık adaylığı ile ekibiyle beraber ciddi ve oldukça uzun soluklu bir seçim çalışma performansı sergileyen Şerif Elmas, ardından CHP saflarına resmen katılarak etkinliğini kamuoyu çalışmalarında sürdürme kararlılığını ortaya koydu.

ELMAS: BİR GÖKKUŞAĞI YARATTIK
Çağlar Tetik ve Ceyhun Erarslan ile gazetemizi ziyaret eden Şerif Elmas, "Son 10 gündür bazı arkadaşlar ile birlikte bir araya gelerek bir gökkuşağı yarattık" diyerek kendi konumunda belli bir düzeyi aşan kişilerle ihtiyaç sahibi insanlar ve takip gerektiren konularda görev ile sorumluluk üstleneceklerini belirtti. Elmas, “Bizim tenceremiz kaynıyorsa bir tas da ihtiyacı olana ulaştırmanın yolunu bulmalıyız” düşüncesinden hareketle bir güç birliği oluşturduklarını aktardı.

“ÇÖZÜM İÇİN HER KAPIYI ÇALMAYA HAZIRIZ”
“Siyaset, seçimlere 6 ay kala el sıkmak ise biz bunu sürekli yapıyoruz” diyerek sözde değil, özde siyaset ve hizmet yolunda insanlara dokunuş hassasiyeti içinde hareket edeceklerini ifade eden Elmas, “Yaşanan mağduriyetleri halkın içinde olduğumuz için yakından görme şansımız var. Bu gibi sorunların çözümü ve durumların iyileştirilmesi için hiçbir ayrım yapmaksızın yetkili her kapıyı çalmaya hazırız” dedi.

“GÖNÜL MATARAMIZDAN HERKES SU İÇEBİLİR”
Hürhaber İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali'ye yaptığı açıklamalarda Şerif Elmas, "Gönül mataramızdan herkes su içebilir, siyasi bir ayrım yapmıyoruz" şeklinde sözlerini sürdürürken farklı siyasi görüşlerdeki insan ve yetkililerin halkın çıkarları için bir arada olmasının günümüzde artık ciddi bir zorunluluk olduğunu ifade etti. Siyasi ayrım gerekçesiyle çözüme kavuşturulmayan sorunlar veya engellenen hizmet döneminin tamimiyle sona geldiğini ifade eden Elmas, “Bir partiden aday olabilir ama seçilmiş kişi tüm topluma hizmet etmekle yükümlüdür” dedi.

“YENİ NESİL SİYASET, YENİ NESİL SİYASETÇİLERLE YAPILMALI”
Türkiye'de olduğu gibi Silivri siyasetinde de bazı isimlerin siyaset çöplüğünde yerini almaları gerektiğini ifade eden Elmas, yeni nesil siyasetin yeni nesil siyasetçilerle yapılması gerektiğini savunurken, “Eskiden kuşak farkı diyorduk artık neredeyse ‘çağ' farkı var iki nesil arasında. Bunun için siyasetin de gençleşmesi, belli kalıpların dışında çıkması lazım” dedi. Elmas, Sami Barlas ve Bora Balcıoğlu gibi isimlerin yeni şartlara uygun siyasi duruş sergilediği değerlendirmesini de paylaştı.

“BİZİM DERDİMİZ CÜZDANIMIZ DEĞİL, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ”
Aynı toplumsal kaygıları paylaşan farklı siyasi eğilimdeki kişilerle ortak paydada buluştuklarını ifade eden Elmas, Hürhaber'e bulunduğu açıklamada “Bizim derdimiz cüzdanımız değil, çocuklarımızın geleceği. Duyduğumuz toplumsal sorumluluk çocuklarımız ve yarınlarımız adına ama daha da önemlisi Mustafa Kemal Atatürk'e vefamızdan” dedi.
Açıklamalarını sürdüren Elmas, “Yarın iş işten geçtikten sonra keşke dememek adına bugün elimizden ne geliyorsa sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde yapacağız. Ötekileştirme, karalama yapmadan toplumsal sorunları gündeme taşıyıp, çözüm peşinde koşacağız” şeklinde duyarlılıklarını ortaya koydu.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Alibeyspor, Köroğlu ile devam
Sonraki »

YORUM YAP