Eğitim İş, Silivri’de yetkiyi aldı

Eğitim İş, Silivri’de yetkiyi aldı

21.05.2024 09:12:24

En yüksek üye sayısına erişen Eğitim İş Silivri Temsilciliği, ilçemizde yetkiyi aldı.

2023 yılı Mayıs -2024 yılı Mayıs sürecinde ilçemizde en yüksek üye sayısına erişen Eğitim İş Silivri Temsilciliği, geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde mutabakat metninin imzalanmasıyla yetkiyi aldı.2_373
Silivri Temsilciliği, Yasin Agin'in başkanlığında, yönetimiyle birlikte üyelerine güzel haberi duyurdu.
AGİN: YETKİYİ ALDIK
Agin, yaptığı paylaşımda şu ifadelerine yer verdi: “Silivri'nin en fazla üyeye sahip eğitim sendikası olarak yetkiyi aldık, bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde mutabakat metnini imzaladık.
“TÜM ESKİ BAŞKANLARA, YÖNETİCİLERE VE ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER”
Bu uzun süreçte sendikamızın kuruluşunda öncülük yapan tüm eski başkanlarımız ve yöneticilerimize, okul temsilcilerimize, bizlerle birlikte Cumhuriyet kazanımlarından, Atatürk ilke ve devrimlerinden vazgeçmeyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
“MÜCADELEMİZİ DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ”
Silivri'de toplam 2286 eğitim çalışanı arasından, sendika üyesi olan 1924 kişi içinde, 657 üyeyle yetkili sendika olduk. Yetkili sendika olmanın verdiği bilinçle mücadelemizi daha da büyüteceğiz. Birlikte çok güçlüyüz, Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz! Yaşasın Eğitim İş!
“BENİM İÇİN GURUR VERİCİ”
Silivri'de yetkili sendika Eğitim İş. Bu zaferin Temsilcilik Başkanı olduğum dönemde gelmesi benim için gurur verici. Benden önce Temsilcilik Başkanlığı yapan ve beraber çalıştığım meslek büyüklerime, yönetimlerde beraber çalıştığımız arkadaşlarıma, iş yeri temsilcilerimize, dünden bugüne tüm şube yönetimlerine ve tabi sevgili eşime çok teşekkür ediyorum.”
Renginar SALİ

YORUM YAP