Eğitim Bir-Sen Silivri üyeleriyle buluştular

Eğitim Bir-Sen Silivri üyeleriyle buluştular

28.01.2019 10:51:03

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Eğitim Bir-Sen'li eğitimcilerle bir araya geldi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 25 Ocak 2019 tarihinde Silivri Öğretmenevi'nde Eğitim Bir-Senli eğitimcilerle buluştu. Kendilerine AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın da eşlik etti. Eğitim Bir-Sen Silivri Temsilcisi Emrah Erdoğan, geçmiş dönem temsilcisi Yusuf Güven ve sendika üyeleri, Kaynarca ve Yılmaz'la eğitim konusunda görüş alışverişinde bulundu.

EĞİTİM İLE İLGİLİ YAPILABİLECEKLER İSTİŞARE EDİLDİ
Eğitim Bir-Sen Silivri Temsilcisi Emrah Erdoğan, “3. Bölge Milletvekilimiz Tülay Kaynarca, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, eğitim ile ilgili projelerini bizimle paylaştılar. Eğitim ile ilgili yapılabilecekleri istişare ettik. Kendilerine çıktıkları bu zorlu yolda kolaylıklar diliyor hayırlı olsun diyoruz.” açıklamasında bulundu.

ASLAN: UMUDUMUZ ARTIYOR
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, düşüncelerini “Vekilimiz Tülay Kaynarca ve Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın eğitim ve eğitimcilere olan ilgileri umudumuzu arttırıyor.” sözleriyle paylaştı.
Renginar SALİ

YORUM YAP