Eğitim Adası’ndan davet

Eğitim Adası’ndan davet

28.06.2017 12:22:21

Erken kayıtların alındığı Eğitim Adası'nda Anaokulu, 1 ve 2. sınıf tanıtımı için okula davetlisiniz.,

2016-2017 Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Silivri'de ilk yılını tamamlayan Butik Anaokul & İlkokul Eğitim Adası, erken kayıt almakta.
Alternatif eğitim olanakları yaratan, yeniliklere açık önce bir eğitim ve öğretim kurumu olan Eğitim Adası, High Scope Yaklaşımı (Etkin Öğrenme), Montessori Eğitimi, Orff Eğitimi ve Gems programından yararlanmakta. Ayrıca öğrencileri Sanat, Fen Doğa, Yapı İnşaat, Drama ve Dış Sınıflar Atölye çalışmalarında bulunmakta. 3/10 yaş grubu çocuklar için 12 Haziran-12 Temmuz arasında Yaz Okulu imkânı da sunan Eğitim Adası 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için erken kayıtlar başladı. Kuruma 0(212) 728 58 80-85 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

KAYAGİL: ÖNEMSİYORUZ
Eğitim Adası kurucusu Ali Kayagil, hedeflerini şu sözlerle özetliyor: “Yaratıcılığı gelişmiş, bağımsız düşünebilen, analiz ve yorum yapabilen, çapraz bağlantılar kurabilen bugünün öğrencisi; gelecekte hem yaşam hem de iş başarısını yakalayan mutlu birey olma şansını yakalarlar. Okulumuzda çocuklar; yaşam becerilerinin desteklendiği, tüm zorlamaların ortadan kaldırıldığı, yaratıcılığın desteklendiği atölye sınıflarda çalışırlar. Okul ile ilgili verdiğiniz kararın sonucunu yıllar sonra alacağınızın farkında mısınız? Lütfen karar vermeden bizimle görüşün. Eğitime bakış açınızın değiştiğini göreceksiniz.”
Renginar SALİ

YORUM YAP