e-Twinning konferansı tamamlandı

e-Twinning konferansı tamamlandı

7.12.2016 12:03:12

Başarılı projeleriyle Avrupa Kalite Etiketi ödülü alan ilçemiz öğretmenleri İlker Bayrak ve Gülden Bayrak Silivri'mizi E Twinning konferansında temsil etti.

7. Ulusal e-Twinning Konferansı 01-02-03 Aralık 2016 tarihlerinde Antalya Belek, Limak Atlantis Otel'de gerçekleştirildi. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı'nın da katıldığı konferansa ilçemizden başarılı projeleriyle sık sık gündeme gelen Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak katıldı. Avrupa Kalite Etiketi ödülü alan öğretmenlerin ve İl Koordinatörleri ile Bakanlık Yetkililerinin davet edildiği konferans üç gün boyunca yoğun bir içerikle gerçekleştirildi.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Sayın Bilal Tırnakçı, Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak'ın beraber hazırladıkları Europe's Dream Tree/ Avrupa'nın Hayal Ağacı isimli projenin standını ziyaret edip proje hakkında bilgi aldı. Tırnakçı'ya Daire Başkanları Projeler Daire Başkanı M. Hakan Bücük, Eğitim Yayınları, EBA ve İçeri Geliştirme Daire Başkanı Sayın Mehmet Ruşen, Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Dr. Yakup Yüksel, İdari İşler Daire Başkanı Eyyup Tanyıldız eşlik ettiler.
Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak: “Daire Başkanımız ile Yeni EBA ve içerik geliştirme üzerine sohbet etme şansı yakaladık.” dedi. “Yeni EBA'nın yayına girdiği gün konferansın başlaması büyük bir şans oldu.” diyen Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak: “Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tınakçı'ya daire başkanlarına ve UDS'ye projemize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederim.” dedi.
Konferansta öğretmenler, STEM'den ERASMUS + projelerine; Kodlama Eğitiminden İletişime ve Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlara kadar çok geniş bir eğitim içeriği ile buluşma fırsatı yakaladılar. Başarılı öğretmenlerin tecrübelerini birbirleriyle paylaşma fırsatı yakaladıkları konferansta Çemberimde Gül Oya ve Europe's Dream Tree projeleriyle katılma hakkı kazanan İlker Bayrak ve Gülden Bayrak isimli öğretmenlerimizle konferansın detaylarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Haber Merkezi

YORUM YAP