Duru: Silivrispor üzerinden kimse menfaat edinmeye çalışmasın!

Duru: Silivrispor üzerinden kimse menfaat edinmeye çalışmasın!

5.07.2017 13:30:52

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaptığı yazılı bir basın açıklaması ile kongre sürecinde cereyan eden olayları değerlendirdi ve yaşanan sıkıntıların bitmesi gerekliliğini, aksi takdirde zarar görenin Silivri ve Silivrispor olacağını beyan etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulun ardından Silivrispor Kulüp Başkanlığına seçilen Akgün Duru bir basın açıklaması yaparak durum değerlendirmesinde bulundu.

“İNSANLAR SİLİVRİSPOR SEVDALARINI ORTAYA KOYDULAR”

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun açıklaması şu şekilde: “Değerli dostlarım, bildiğiniz gibi 30.06.2017 tarihinde Silivrispor Kulübü olarak olağanüstü genel kurul gerçekleştirdik ve bu kurul Silivrispor Kulüp tarihinde en büyük katılım ile yapılan ve de birinci oturumda çoğunluğun sağlandığı ilk kongremiz oldu. Bu kongrenin en önemli özelliklerinden biri de oluşan birliktelik görüntüsüydü.

Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, önceki dönem Belediye Başkanımız Hüseyin Turan, mevcut ve önceki dönem Belediye Başkan Yardımcılarımız Bora Balcıoğlu, AK Parti Üçüncü Bölge Teşkilat Başkanımız Metin Karakaş, CHP İlçe Başkanımız Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanımız Zafer Yalçın, DP İlçe Başkanımız Halide Avlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Nuray Koçer, Ülkü Ocakları Başkanımız Erhan Özkök, Sivil Toplum Kuruluşlarının çok değerli başkan ve üyeleri, Silivrispor'un eskimeyen çınarları, Silivrispor üyelerimiz, salona sığmayan Silivrispor Sevdalıları ve değerli basın mensupları bizlerle birlikteydi. Öncelikle Silivrispor'a duydukları bu saygı ve katılımlarından dolayı kendilerine bir kere daha çok teşekkür ediyorum. Orda bulunan dostlarımızın bazıları kimliklerini bir kenara bırakıp, bazıları da ciddi riskler alarak Silivrispor sevdalarını ortaya koydular.

“SİLİVRİSPOR ÜZERİNDEN KİMSE KENDİSİNE DEĞİŞİK MENFAATLER EDİNMEYE ÇALIŞMASIN”

Maalesef bazıları da kongreye katılmayıp, gelip söz haklarını kurulumuzda kullanmayıp, hatta şu tarihe kadar zahmet edip üye bile olmayıp kongre sonrası oluşan sonuca göre Silivrispor'u kullanarak kendilerine siyasi rant edinme peşine düştüler. Bu kişilere şunu söylemek durumundayım; hem 60 yıllık tarihi olan kulübe üye olma nezaketini göstermeyeceksiniz, hadi üye olmadınız zahmet edip kongreye katılmayıp görüş beyan etmeyeceksiniz hem de sonrasında Silivrispor formasını önünüze alarak kulüp ile ilgili basın toplantısı düzenleyip şov yapacaksınız! Arkadaşlar bundan böyle hiç kimse Silivrispor üzerinden kendilerine değişik menfaatler edinmeye çalışmasın! Ben kulüp başkanı olarak buna asla izin vermeyeceğim. Bunlar küçük oyunlar! Bırakalım bunları artık!

Devir birlik beraberlik devri. Mevlananın dediği gibi: “ Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım”. 

“SİLİVRİSPOR OLARAK BAŞARIYA ODAKLANDIK”

Biz Silivrispor olarak başarıya odaklandık. Sizlerden de artık gerginlikleri, kızgınlıkları, sosyal medya paylaşımlarını ve Silivrispor ile ilgili basın toplantıları düzenlemeyi bırakıp bizlerle beraber olmanızı bekliyoruz. Önümüzde çok kısa bir zaman ve yapılacak çok iş var. Eğer destek olmayacaksanız, siyasi hesapların peşinden koşacaksanız lütfen bunlara Silivrispor'u alet etmeyin.

“SAYIN KALKO DAHİL HERKESE SARILACAĞIZ”

Son olarak kongrede söylediğimi bir daha tekrar etmek istiyorum. Biz herkesle barışık olacağız. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Şahsıma söylenen onca hakarete rağmen Sayın Kalko dahil herkese sarılacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.   

YORUM YAP