Duru, genel kurul ile ilgili bilgilendirmede bulundu

Duru, genel kurul ile ilgili bilgilendirmede bulundu

28.06.2019 11:10:34

Cumartesi günü saat 18.00'da Silivrispor Taraftarlar Lokali'nde tarihinde ilk kez çoklu listelerle seçimli genel kurul yapmaya hazırlanan Silivrispor'da oy kullanma şekli ile ilgili bir bilgilendirme Kulüp Başkanı Akgün Duru tarafından yapıldı.

Silivrispor tarihinde ilk kez çoklu listeler yarışacak. Toplamda 4 adayın yarışacağı seçimli genel kurulda sandıklar kuruluyor. Yapılacak olan seçimlerle ilgili bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru; “Genel kurulumuzun yapılacağı salona üyelerimiz imza karşılığı girecekler. Her üyemiz genel kurulun yapılacağı salona girmeden evvel kapıda görevlendirdiğimiz kardeşlerimizin ellerindeki listelere imza atarak salona girişlerini yapacaklar. Katılımın durumuna göre üye olmayan kardeşlerimizin salona girmeme ihtimali de var olacak. Salon içinde divan kurulunun önünde 4 tane seçim sandığı hazır olacak. Ayrıca iki tane de oy kullanma kabini bulundurulup oy kullanma işlemlerimizi burada yapılıp kullanılan oylar da divan kurulunun önündeki sandıklara atılacak. Her aday sandık başlarına sandık görevlileri koyabilecek. Üyelerimiz oy kullanmalarının ardından divan kurulu önünde hazır bulundurulacak olan üye listelerine ikinci kez imzalarını atacak.

SON ÜYE OY KULLANDIKTAN SONRA OYLAMA BİTECEK

Her listenin belirlediği üyelerin katılımı ile sandıklar açılacak ve oylarımız divan kurulumuzca sayılacak. Oy kullanma bitiş saatini belirlemek oldukça zor. Kongre başlama saatimiz saat 18.00'dır. Bu saatten itibaren kongremiz başlar. Ardından yapılacak konuşmalar, soru cevaplar ve temennilerin kaçta biteceği belli olmayacağı için oy kullanmanın da kaçta başlayacağı belli olamıyor. Bundan dolayı salondaki son üye oy kullandıktan sonra sandıklar kapanacaktır ve sayım başlayacaktır.

KONGREMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Fakat salon içinde konuşmalar devam ettiğinde yeni üye gelir ve imzasını atarsa oy kullanma hakkına sahip olacaktır. Kongremize protokolümüz ve basın mensupları dışında dışarıdan kimse giremeyecektir. Kongremiz ilçemize ve kulübümüze hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP