Dursun da Silivri’ye veda ediyor

Dursun da Silivri’ye veda ediyor

6.07.2017 09:33:03

Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan'dan sonra 4 yıldır Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Lütfi Dursun da ilçemize veda ediyor.

Temmuz 2013'te Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Lütfi Dursun'un tayini Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına çıktı. Resmi gazetede yayınlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu 2017 Adli Yılı yaz Kararnamesiyle 780 savcı ve hakimin görev yeri değişti. Buna göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Gümüş, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.
Kararname ile Silivri Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Özer, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığında atandı.
Silivri Hakimi Recep Kurt ve Ayşegül Yazıcı Yılmaz İstanbul Hakimliğine atanırken, Silivri Cumhuriyet Savcısı Kerem Yılmaz ile Merve Yılmaz, İdris Gültekin ve Hacı Hüseyin Daşdemir İstanbul Cumhuriyet Savcılığına atındılar.
İstanbul Hakimi Ömer Karagöz ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Gümüş, Silivri Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandılar.

HSK'DAN AÇIKLAMA
Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''2017 yılı yaz kararnamesine ilişkin çalışmalar, 03 Temmuz 2017 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara bağlanmıştır.
Meslektaşlarımızın görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatlar daha önce ilân edilen takvim doğrultusunda gönderilecektir.
Kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, durumlarının bir an önce kesinleştirilmesini sağlamak amacıyla, tebligat yapılmasını beklemeksizin taleplerini en geç 10 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar UYAP personel ekranından “Atanma Talep Formu” nun açıklama kısmını doldurmak suretiyle yapmaları gerekmektedir. Ayrıca fiziki olarak dilekçe göndermelerine gerek bulunmamaktadır.
Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.'' denildi.
Haber Merkezi

YORUM YAP