Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

22.03.2017 17:22:29

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince şüphe üzerine bir otomobilin içine yapılan incelemede uyuşturucu madde bulundu. 

21 Mart Çarşamba günü Silivri Bölge Trafik İstasyon Amirliği önü Uygulama Noktasında yapılan kontrolde, bir otomobil içinde 41,9 gr Metamfetamin isimli uyuşturucu madde ve bir miktar para ele geçirildi.

ARAÇ KİRALIK ÇIKTI

Polis soruşturması sonucunda edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti; saat 00.30 sıralarında Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Silivri Bölge Trafik İstasyon Amirliği önü Uygulama Noktasında durdurulan 34 …. plaka sayılı, kiralık Fiat Linea Marka gri renkli araç içerisinde; şüpheliler A.B.,D.A.(Bayan),N. S.(Bayan), U. O., B. N. isimli şahıslar ile birlikte 41,9 gr Metamfetamin isimli uyuşturucu madde ile 11 adet 50 TL, Toplamda 550 TL Sahte Türk Lirası ele geçirildi.Şüpheli şahıslar günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alındı. Konu ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan tahkikat sonrası, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Parada Sahtecilik suçlarından şüpheliler A.B.,D.A.(Bayan),N.S.(Bayan), U.O., ve B. N. isimli şahıslar 21.03.2017 günü Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılarak, şüphelilerden U.O, D.A.(Bayan) isimli şahıslar ifadeleri alınmasına müteakip Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı. A.B, N.S.(Bayan), B.N. isimli şahıslar sevk edildikleri ilgili mahkemece tutuklanarak görevliler tarafından Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

 

 

YORUM YAP