Dış transferde Serkan Çalık da tamam

Dış transferde Serkan Çalık da tamam

29.07.2017 11:20:21

İç transferini bitirmesinin ardından dış transfere yoğunlaşan Silivrispor'da son bomba Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşayan kanat oyuncusu Serkan Çalık oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesini vermeye hazırlanan Silivrispor dış transferde bombalarını tek tek patlatıyor. İlk olarak Beşiktaş formasını giymiş oyuncu Sinan Kaloğlu ile anlaşan takımda son bomba Serkan Çalık oldu. Transferini bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun bitirdiği tecrübeli oyuncu yeni sezon için Silivrispor'un başarısı için forma giyecek. Bir yıllık anlaşma imzalayan Serkan Çalık takımın Afyon kampına yetişiyor.
Serkan Çalık kimdir?
15 Mart 1986 Almanya, Dınslaken Doğumlu olan Serkan Çalık futbolculuk kariyerine Almanya'da başladı. 2007 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Üç sezon sonra Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Sonra sırasıyla Kayseri Erciyes, Şanlıurfa, Samsun, Evkur Y.Malatya Sarıyer, Kırklarelispor ve Menemen Belediyespor'da forma giydi. Çalık, Türkiye A2, TFF 1. Lig Play Off, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 2. Lig Play-Off, TFF Süper Lig, Türkiye Kupası, Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etti. Kariyeri boyunca 251 maçta 164 maç ilk 11 oynadı, 30 gol attı.

YORUM YAP