Deplasmanda bir puan iyidir

Deplasmanda bir puan iyidir

27.02.2016 14:58:43

Gruplarında zor günler geçiren iki Trakya takımının mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Maça her iki takım da defans güvenliğini ön planda tutarak başlaması kısır bir maçın habercisi oldu. Her iki takım hocası öncelikle gol yemeyi hesaplayınca müsabaka sonunda her ikisinin de bu hesabı tutmuş oldu. Kontrollü geçen ilk yarıda Tekirdağsporlu oyuncu Taygun, Silivri ataklarında kendi saha içinde girdiği ikili mücadelede sakatlanınca yerini arkadaşım Abdulkadir'e bıraktı. İlk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya biraz daha istekli başlayan Silivrispor özellikle ilk çeyrekte etkili ataklarla Tekirdağ kalesine yüklendi. Maçın 67.dakikasında oyuna dahil olan Silivrisporlu oyuncu Ersin Aslıyüksek 71.dakikada çıktığı hava topunda rakibinin sert darbesiyle yerde kaldı. Yerden kalkamayan genç oyuncu ambülansla sahayı terk etti. Silivri'de sakatlanan Ersin'in yerine Oğuz Yavuz sahaya çıktı. Müsabakanın sonlarına doğru İbrahim Fatih ve Görkem ile gol yollarında etkili olmayan çalışan Silivrispor zorlu Tekirdağ deplasmanından 0-0 kalarak bir puan çıkardı. Bu skorun ardından Silivrispor puanını24 yaptı ve gruptaki 17.sıradaki yerini korudu. Tekirdağspor ise aldığı bir puanla 34 puanla grubunda 8.sırada yer aldı.

ÇARŞAMBA ZONGULDAK KÖMÜR GELİYOR
Gruplarında oynanan 24.hafta maçlarının ardından hafta içi lig 25.hafta için start alacak. Zor günler yaşayan Silivrispor Çarşamba günü kendi evinde oynayacağı Zonguldak Kömür maçı için hazırlıklarına başlıyor. Tekirdağ maçının ardından izin verilmeyen oyuncular pazartesiden itibaren Kömür maçı için hazırlıklarına başlıyor.


BÜLENT, KÖMÜR MAÇINDA YOK
Tekirdağspor ile oynanan müsabakada sarı kart gören Silivrispor'un önemli defans oyuncusu Bülent Demir 4 sarı kart sınırını aştığı için hafta için oynanacak olan Zonguldak Kömür maçında yerini alamayacak.
Stat: Namık Kemal
Hakemler: Emre Abar, Özgün Karakoçlu, Oğuz Akyüz, Abdullah Türkan
Tekirdağspor: Ahmet 7, Volkansel 7, Fuat 7, Uğur 7, Selahattin 7, Kadir 7, Hami 7 (59' Orhan 6), Taygun 7 (45' Abdulkadir 7), Yusuf 7, Birol 7, Ali 7 (81' Mehmet 4)
Silivrispor: Yunus Emre 7,Murat 7, Oğulcan Enes 7, Bahadır 7, Bülent 7, İbrahim 7, Yunus 7, Tolga 7, Veysi 7 (73' Görkem 5), Mustafa 7 (67' Ersin, 82' Oğuz 6)
Skor: 0-0
Engin AKIN

YORUM YAP