Demokratlar, ‘Avlu ile devam’ dedi

Demokratlar, ‘Avlu ile devam’ dedi

21.10.2019 11:20:15

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, 3. dönem için partililerin onayını aldı.

Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Olağan Genel Kurulu'nu 19 Ekim 2019 tarihinde Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Halide Avlu, tek listeyle girdiği kongrede 3. dönem için partililerinin onayını aldı.
Demokratların Olağan Genel Kurulu'na DP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve DP İlçe Başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP ve AKP'li Belediye Meclis Üyeleri, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, diğer sivil toplum temsilcileri ve birçok davetli.
DP İlçe Başkanlığının Olağan Genel Kurulu toplantısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız okunarak başladı.

AVLU: GÜN DEMOKRAT PARTİ'Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK BİRLİK GÜNÜDÜR
Demokrat Parti İlçe Başkanlığına yeniden aday olan Halide Avlu söz alarak tüm konuklarına “Hoş geldiniz” diyerek kendini şöyle tanıttı: “ Tekirdağ Marmara Ereğlisi doğumluyum. 35 yıldır siyasetin içindeyim. 25 Yıldır Silivri'de ikamet etmekteyim. Çizgimden hiç şaşmadan partimin çeşitli kademelerinde görev aldım. Öğrenmeyi kendimi geliştirmeyi, araştırmayı çok seviyorum. Birçok sivil toplum kuruluşlarında görevler yaptım. Türkiye'de kadın ile ilgili kuruluşları yakından takip ediyor, bütün panellerine katılıyorum. Halen Adnan Menderes Dernekler Federasyonu'nda Onursal Başkan olarak görev yapmaktayım. Silivri Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak görev almaktayım. Tüm enerjimi siyasi kimliğime ayırarak büyük bir özveriyle yerine getirmeye gayret gösteriyorum. Demokrat Partili olmak zordur. Demokrat Partili kalmak cesaret ister, iman ister, mangal gibi yürek ister. Değerli Demokratlar moralimizi bozabilirler ama ayarlarımızı bozmalarına asla izin vermemeliyiz. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Gün Demokrat Parti'yi iktidara taşıyacak yolda el ele, omuz omuza birlik olma günüdür. Demokrat Parti, bu ülkenin çimentosudur, merkez sağın tek adresi Demokrat Parti'dir.”
DP İl Yönetici ve İlçe Başkanları, Avlu'ya destek konuşmalarını yaptılar. Konuşmalarından ardından oylamaya geçildi.

YÖNETİM KURULU
Halide Avlu'nun 3. dönem başkanlık yönetimde Asil Üyeler; İskender Karpuzoğlu, Fevzi İbili, M.Tarzan Korucuoğlu, Melih Gökhan Demir, Jale Arabacı, Turgut Gürbüz, Mustafa Göksu, Kemal Koçhan;
Yedek üyeler olarak ise İsmail Karahızır, Mustafa Değirmendere, Bedri Kanat, Emine Saika, Mahmut Orman, Ahmet Ekri, Sırrı Ömer Başaran ve Gülçin Özen yer aldı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP