Değirmenköylü öğrenciler projelerini tanıttı

Değirmenköylü öğrenciler projelerini tanıttı

29.05.2024 10:42:46

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Değirmenköy Atatürk Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı açılışında öğrencilerle buluştu.

Geçtiğimiz hafta Değirmenköy Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Yılmaz ve Hüseyin Çağılcı'nın katılımıyla başladı. Şube müdürleri, Okul Müdürü Mehmet Kopan, projenin yürütücülüğünü yapan Fen Bilgisi Öğretmeni Elif Zapçıoğlu ile birlikte öğrencilerin hazırladığı projeleri inceledi, stantları gezdi ve öğrencilerin sunumlarını dikkatle dinledi.
Fuarda, öğrencilerin bilimsel meraklarını ve yeteneklerini sergiledikleri birçok ilginç proje bulunuyordu. Şube müdürleri, öğrencilerle yakından ilgilenerek projeler hakkında bilgi aldılar ve öğrencilerin heyecanına ortak oldular. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Yılmaz ve Hüseyin Çağılcı, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilerin bilimsel çalışmalara olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek için düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptılar.
Değirmenköy Atatürk Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı, öğrencilerin bilimle buluştuğu, yenilikçi fikirlerin paylaşıldığı ve öğrenmenin keyifli bir deneyim haline geldiği bir platform olarak büyük ilgi gördü.
Okul Müdürü Mehmet Kopan, Proje yürütücülüğünü yapan Fen Bilgisi Öğretmenimiz Elif Zapçıoğlu'na, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP