Dayanışma Platformunun kadınlarından Filiz Saraç’a nezaket ziyareti

Dayanışma Platformunun kadınlarından Filiz Saraç’a nezaket ziyareti

17.11.2022 11:31:26

Silivri Dayanışma Platformu'nun kadın üyelerinden İstanbul Baro Başkanlığına seçilen Filiz Saraç'a tebrik ve işbirliği ziyareti... 

Silivri Dayanışma Platformu'nun kadın üyeleri Nursel Erel, Eda Ziko, Ülkü Büyükgönenç, Ender Unutan Ersözlü, Derya Demirdağ, Nurten Güvenç, Esin Yalçıntaş ve Emel Sümer Hatipoğlu, İstanbul Baro Başkanlığına seçilen Filiz Saraç'a nezaket ziyaretinde bulundu.
TEBRİK VE İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ
Platformun programı ile ilgili yapılan paylaşımda:
“144 yıllık geçmişi olan İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı seçilerek bizlere bu gururu yaşatan, Av.Filiz Saraç ve ekibini kutluyoruz. Silivri Dayanışma Platformu olarak "Şiddet" başlığı altında Çocuk ve Kadın'a yönelik şiddetin önlenmesi ile ilgi başlatmış olduğumuz çalışmalarımızda hukuksal destek, toplumsal bilgilendirme vb. konularda işbirliği ve ortak projeler oluşturmak adına son derece verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Baro Başkanı Filiz Saraç'a sıcak ve samimi evsahipliği için teşekkür ediyoruz” denildi.
EREL: KADIN DAYANIŞMASI VE ŞİDDETLE MÜCADELEYİ ÖNEMSİYORUZ
Platformun kadın üyelerinin gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret hakkında Erel, Hürhaber'e şu açıklamada bulundu: “Kadın dayanışmasını, güçlenme ve birbirimizi yukarı çekmenin önemine inanıyoruz. Sayın Saraç'a ziyaretimizin amacı hem kaydettiği tarihsel kadın başarısını tebrik etmek hem de çocuk ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi ile ilgili çabamızın etkisini arttırmaktı.
Kadınların toplumsal değişim ve organizasyonunda daha etkin rol üstlenmesini önemsiyoruz. Dünyamızın bu şekilde daha güzel ve sağlıklı bir yer olacağı inancı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kadınların artan temsil ve toplumsal gücü ile beraber günümüzün kanayan yarası şiddet, kadın ve çocuklara yönelik şiddetin de azalma seyrine etki edeceğine inancımız tam.”
ANLAMLI HEDİYE
Silivri Dayanışma Platformu'nun kadın üyeleri İstanbul Baro Başkanlığına seçilen Filiz Saraç'a ziyaretin anısına adalet heykeli hediye ettiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP