Davutoğlu’ndan Kutlu’ya teşekkür plaketi...

Davutoğlu’ndan Kutlu’ya teşekkür plaketi...

25.01.2016 10:40:26

Temurci, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin teşkilatlarının başarılı çalışmaları sayesinde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden yüzünün akıyla çıktığını söyledi.

TEMURCİ: GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ İSTANBUL
İstanbul İl Başkanlığı olarak, AK Parti'yi İstanbul'da büyütmek için "Hedef 2023 Buluşmaları"nı başlattıklarını anlatan Temurci, daha sistemli çalışmak için İl Başkanlığı bünyesinde istişare kurulunu oluşturacaklarını dile getirdi. Temurci, ekonominin kalbi olan İstanbul'da sivil toplum kuruluşlarıyla faaliyetlere devam edeceklerini, iş dünyası platformunu kuracaklarını ve sektör buluşmalarını gerçekleştireceklerini söyledi. Eğitim faaliyetlerine de ayrıca önem vereceklerini ve bu anlamda danışma kurulunu oluşturduklarını dile getiren Temurci, siyaset ve diplomasi akademisini hayata geçireceklerini ifade etti. "Güçlü Türkiye için güçlü İstanbul" sözünden hareket ettiklerini vurgulayan Temurci, "Bize düşen, bu dava uğruna ahlak, erdem, dürüstlük ve inançla çalışmaktır. Bütün teşkilatla bu çalışmaları yapacağız. Biz de bu güç ve kudret vardır. İstanbul her zaman bu teşkilatın dinamosu olmuştur, yine olmaya devam edecektir. Durmak yok yola devam diyorum" ifadelerini kullandı.

TOPBAŞ: TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ AK PARTİ'NİN OMUZLARI ÜZERİNE BIRAKILDI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Türk milletinin ülkenin istikrarı için 1 Kasım seçimlerinde bir karar verdiğini ve güçlenen bir Türkiye istediğini söyledi.
Türkiye'nin yeniden ayağa kalktığını ve dünyada ezber bozan bir ülke olmayı hak ettiğini aktaran Topbaş, "Seccadelerini gözyaşıyla ıslatan masumların duaları ile Türkiye'nin geleceği, hem merkezi hükümette hem de yerel yönetimlerde AK Parti'nin omuzları üzerine bırakıldı. Hep beraber kader birliği yaptık, geleceğe umutla adım attık. Bizim genlerimizde bu var, imparatorluklar kurmuş bir milletin torunlarıyız biz. Maalesef şimdilerde acılara şahit oluyoruz. 21. yüzyıla erişmemize rağmen insanlık ayaklar altında, vicdanlar kurumuş" şeklinde konuştu.


DAVUTOĞLU: AK PARTİ TÜRKİYE'NİN PARTİSİDİR
Vatandaşların tamamını adaletle, şefkatle, merhametle, sevgiyle, muhabbetle kucaklayacaklarını dile getiren Başbakan Davutoğlu, daha çok üreten ve ürettiğini adaletle paylaşan bir Türkiye için çalışacaklarını belirtti. İl Danışma Meclis Toplantısında konuşan Davutoğlu, demokrasiyi, hukuku, herkesin hakkı olarak göreceklerini ve kimseden esirgemeyeceklerini aktararak, şunları kaydetti:
"AK Parti, seçkin bir zümrenin, belli bir sınıfın, belli bir vatandaş grubunun partisi değildir, olmayacaktır. AK Parti, belli bir kavmin, bölgenin veya etnik grubun partisi değildir ve olmayacaktır. AK Parti, Türkiye'nin, 78 milyon vatandaşımızın partisidir. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapan kim olursa olsun, AK Parti saflarında barınamayacaktır. Vatandaşımıza, yukarıdan bakan kim olursa olsun AK Parti saflarında yer bulamayacaktır. Vatandaşın helal lokmasına uzanan hiçbir el, AK Parti hareketini lekeleyemez ve aramızda kendisine yer bulamaz. Bizim siyasetimizin esası, milletin emanetini millete layık olarak taşımaktır. Biz milletimizin ekmeğine, aşına, aşkına, itibarına ve güvenliğine bakacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize, insanımıza, şerefle, onurla hizmet edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde daha nice reformu, atılımı, hep birlikte sizlerle hayata geçireceğiz."

İSTANBUL'U AK PARTİ TEŞKİLATINA EMANET ETTİ
Bu büyük davanın kaynağı, bu büyük yolculuğun hareket noktası olan bu kutlu coğrafyanın, aziz İstanbul'un AK Parti teşkilatına teşekkür eden Davutoğlu, "Türkiye, bütün AK Parti teşkilatına bir emanettir. İstanbul da AK Parti İstanbul Teşkilatı'na emanettir. Emanetimize en iyi şekilde sahip çıkacağınıza inanıyorum" dedi.

39 İLÇE BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, konuşmasının ardından Başbakan Davutoğlu'na, portresini takdim etti. Davutoğlu da 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı 39 ilçe başkanı ve belediye başkanına teşekkür plaketi vererek, partisinin Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

KUTLU: BÜTÜN GÖNÜLDAŞLARIMADINA ALDIM
Davutoğlu'nun elinden teşekkür plaketini alan Kutlu, sosyal medya hesabından olay ile ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle yansıttı: “Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Silivri teşkilatına teşekkür plaketini bütün teşkilatımız ve Silivri'deki bütün gönüldaşlarımız adına aldım... Bütün gönüldaşlarımıza, emeği geçen herkese, tüm AK Parti Ailesine tebrik ve Teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun... Durmak yok, yola devam...”
Haber MERKEZİ

YORUM YAP