Danışman Akademi’den Silivri’de Bir İlk...

Danışman Akademi’den Silivri’de Bir İlk...

23.11.2019 10:32:26

Danışman Akademi, üniversite sınavına hazırlanan tüm Silivri öğrencisine açık katılımla Türkiye Geneli Orijinal Yayınları TYT deneme sınavı gerçekleştirilecek.

Danışman Akademi, 7 Aralık 2019 Cumartesi günü, saat 10.00'da İstanbul Rumeli Üniversitesi'nde tüm Silivri öğrencisine açık katılımla Türkiye geneli Orijinal Yayınları TYT deneme sınavı gerçekleştirilecek. Katılmak isteyenlerin 28 Kasım Perşembe gününe kadar Danışman Akademi'ye kayıt yaptırmaları gerekmekte.
Düzenlenecek sınavın Cevap Anahtarı 09 Aralık Pazartesi günü, karneler ise 16 Aralık Pazartesi günü verilecek.

“DENEME SINAVLARI, ÖĞRENME SÜREÇLERİNİN DENETİM MEKANİZMASIDIR”
Danışman Akademi yetkilileri Arzu-Muhammet Eroğlu, gazetemize düzenlenecek deneme sınavı hakkında şu bilgileri paylaştı: “Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için deneme sınavları tartışmasız öğrenme süreçlerinin denetim mekanizmasıdır. Gerek Türkiye geneli yapılan denemeler gerekse kurumsal denemeler öğrencilerin bu dönemde ki yol haritası olmaktadır.

“SINAVA SON KAYIT 28 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK”
Danışman Akademi olarak bu noktada Üniversite sınavına hazırlanmakta olan tüm Silivri öğrencisine kendilerini sınamaları için imkân tanıyoruz. 7 Aralık Cumartesi günü saat 10.00 da Rumeli Üniversitesinde tüm Silivri öğrencisine açık katılımla Türkiye geneli Orijinal Yayınları TYT deneme sınavı gerçekleştirilecektir.
Silivri'de ilk defa tüm okulların katılımına açık olarak gerçekleştirilecek olan deneme sınavı için son kayıt tarihi 28 Kasım Perşembe günüdür. Kayıtlar Danışman Akademi'den yapılmaktadır.

“ÜCRETSİZ DENEME KOÇLUĞU VERİLECEK”
Sınava katılan tüm öğrenciler, sınav sonuç karnelerini 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren Danışman Akademiden alabileceklerdir. Ayrıca sınav sonuç karnesini alan tüm öğrencilere ÜCRETSİZ DENEME KOÇLUĞU verilecektir.
Bu süreçte tüm öğrencilere başarılar diler, Danışman Akademi olarak her zaman hem ebeveynlerin hem de öğrencilerin yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.”
Renginar SALİ

YORUM YAP