ÇYDD’ye burs başvuruları ne zaman?

ÇYDD’ye burs başvuruları ne zaman?

3.09.2016 10:22:21

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı burs başvuruları hakkında duyuruda bulundu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi Yönetim Kurulu Mübeccel Çeşmecioğlu'nun başkanlığında, destekçilerinin de katkılarıyla çalışmalarını başarıyla sürdürmekte ve eğitim gören öğrencilere destek sunmakta. ÇYDD Silivri Şubesi, yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin hazırlıklarını ve planlamalarını tamamlayarak, burs için başvuruda bulunacak öğrencilere süreç hakkında duyuruda bulundu.

BURS BAŞVURULARI 9EYLÜL'DE SON BULACAK
Şube Başkanı Çeşmecioğlu, yeni eğitim-öğretim yılına dair yönetim kurulunun kararını şöyle açıkladı: “2016- 2017 Öğrenim yılı dolayısıyla, ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu'muzun aldığı karar uyarınca; bu yılki burs başvuruları (ilkokul, ortaokul, lise, üniversite), (yeni kayıt- kayıt yenileme-Şube-Genel Merkez talepleri) 31 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında kabul edilecektir. Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize; şahsım ve yönetim kurulumuz adına, iyi bir öğrenim yılı diliyorum.”


ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ AİLESİ ATATÜRK ANITI'NA ÇELENGİNİ SUNDU
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıldönümünde ilçe töreninde bir araya gelen dernek yönetimi ve bursiyerleri çelenklerini sundu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı'nı okudular. Ata'ya ve silah arkadaşlarına saygı ve şükranlarını sundular.
Renginar SALİ

YORUM YAP