“Cumhuriyet sizlere emanet”

“Cumhuriyet sizlere emanet”

21.06.2017 11:49:00

Muhteşem bir yıl sonu gösteri programıyla döneme veda eden Özel Çilli Anaokulu, mezun öğrencilerini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleriyle uğurladı.

Özel Çilli Anaokulu ailesi, 2016-2017 dönemi yıl sonu gösteri ve mezuniyet töreninde buluştu. 17 Haziran 2017 tarihinde İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu Konferans Salonu'nda gün boyunca üç bölüm şeklinde sunulan programda 3-4-5 ve 6 yaş grubu öğrencileri hünerlerini sergiledi, mezun olan 6. yaş grubu ise mezuniyet belgelerini alarak kepleri havaya fırlattı.
Anaokulu kurucuları Gülgün Narinç ve Ayça Kışlalı konuklarını kapıda karşıladı. Okul Müdürü Şule Özerel ve öğretmenleri, misafirleriyle yakından ilgilendi.
Öğretmenlerden Selin Arda'nın sunumunda gerçekleştirilen yıl sonu gösteri programı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş Türk Büyükleri adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

ÖZEREL: ALDIĞINIZ EĞİTİM YOLUNU IŞIĞINIZLA AYDINLATTINIZ
Özel Çilli Anaokulu Müdürü Şule Özerel tarafından yapılan açılış konuşmasında şu ifadelere yer verildi: “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda izlediğiniz anaokulu yolunu bir kısmınız bir basamak atlayarak yükselirken, bir kısmınız tamamlıyor. Aldığınız eğitim yolunu ışığınızla aydınlattınız. Bundan sonraki günleriniz de en az geçmişteki kadar dolu dolu geçecek. Odaklanıp hedefe ulaşacak başarıları göğüsleyeceksiniz. Bu günün çocukları, yarının gençleri olarak unutmayın cumhuriyet sizlere emanet.”
Konuşmanın ardından program sırasıyla 3, 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrencilerinin sahne almasıyla devam etti. Her gösteriye özel hazırlanan şık kostümlerle sahnede adeta parlayan yıldızlara dönüşen minikler hünerlerini gösterdi. Başarılı danslarıyla hayranlık uyandıran öğrenciler, anne ve babalarına büyük mutluluk yaşattı. Onlar sahnede yaşadıkları coşkularıyla mest ederken, velilerin gurur dolu bakışları yansıdı.
Öğrenciler İngilizce çalışması, müzik, koro, modern dans ve folklor gösterileriyle sahne aldılar. Sevimli miniklerin başarılı sahnesi bol bol alkış aldı. Yıl boyunca yapılan etkinlikler çerçevesinde düzenlenen slayt gösterimleri yapıldı. 6 Yaş grubu öğrencileri, okul flamasını 5. yaş grubuna teslim etti.

MEZUNİYET TÖRENİ
Özel Çilli Anaokulu 6 yaş grubu öğrencileri, sahneye davet edilerek, sınıf öğretmenlerinin elinden mezuniyet belgelerini aldılar. Keplerini büyük bir mutluluk ve heyecanla havaya fırlatan Çilli öğrencileri, daha sonra öğretmenleri ve kurucuları Ayça Kışlalı ile Gülgün Narinç'in eşliğinde ellerinde bayraklarla 10. Yıl Marşı'na eşlik etti. Salondaki tüm davetliler de alkışlarıyla katıldı.
2016-2017 eğitim-öğretim dönemi yıl sonu gösterileri ve 6. yaş grubunun Mezuniyet Töreni burada sona erdi.

Özel Çilli Anaokulu mezun öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle birlikte fotoğraf çekilerek bu en özel anlarını ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Renginar SALİ

YORUM YAP