Cumhuriyet Bayramı konulu en iyi eserler seçildi

Cumhuriyet Bayramı konulu en iyi eserler seçildi

1.10.2021 13:44:41

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları sonuçlandı.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları sonuçlandı.

İlçe Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme ve açıklanan sonuçlara göre resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde dereceye giren öğrenciler şöyle;

RESİM BİRİNCİLERİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında, Gazi İlkokulu öğrencisi Ayşenur Aktaş'ın eseri 1., Turgut Reis İlkokulu öğrencisi Ceylin Cemre Yavuz'un esiri 2. ve Sevim Avni Çoğal İlkokulu öğrencisi Berra Yaşar'ın eseri 3. seçildi.

ŞİİR BİRİNCİLERİ

Şiir yarışmasında Çayırdere Ortaokulu öğrencisi Behra Sultan Filiz'in eseri 1., Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Beril Uzman'ın eseri 2. Ve Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Kübra Yıldırım'ın şiiri 3. seçildi.

KOMPOZİSYON BİRİNCİLERİ

Kompozisyon yarışmasında İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ekin Bakır'ın çalışması 1., Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi Leyla Demirkıran'ın eseri 2. ve Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Haticenur Yurdusever'in eseri 3. seçildi.

Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP