Çocukların bayramlıkları yine belediyeden

Çocukların bayramlıkları yine belediyeden

8.08.2019 12:08:53

Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara 20 bin bayram kıyafeti hediye eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı arifesinde de aynı hareket için sahaya çıktı.

Çarşamba günü Büyük Çavuşlu, Çeltik ve Yolçatı'da muhtarlara çocukların bayramlıkları teslim edilirken, Cumartesi gününe kadar tüm mahalle muhtarlarımıza 20 bin parça kıyafetin bayramda kullanılmak üzere sahiplerine ulaştırılması için hummalı bir çalışma devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazası ekipleri ile birlikte göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği uygulamanın ikincisi için mahalle ziyaretlerine Başkan Yardımcısı Burçin Sarısaltıkoğlu, Sosyal İşler Müdürü Meral Demir ve Özel Kalem Müdürü Gökhan Daşgın ile birlikte Çarşamba günü başladı. 35 mahalle muhtarına bayramlıkları teslim etmek için yola çıkan Başkan Yılmaz ve ekip arkadaşları, çocukların bayram sevincine ortak olmayı sürdürüyorlar.

YILMAZ, SOSYAL BELEDİYECİLİK İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

Başkan Yılmaz, sosyal projelerin devam edeceğini belirterek, “Göreve gelirken ‘Sosyal Belediyecilik yapacağız', ‘Aç açık olanı, garip guraba ve yetimi yerinde bulacağız' dedik. ‘Bize gelip kimse elini açmayacak' iddiasını ortaya koyduk. Bu kapsamda da ilk görev günlerimizde öncelikle Ramazan ayı münasebeti ile hayırseverlerimizin desteklerini ihtiyaç sahipleriyle buluşturduk. Kurban Bayramı arifesinde de yine belediyenin kasasından hiçbir harcama yapmadan LC Waikiki'de‎ 20 bin parça bayramlık kıyafeti çocuklarımıza ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı. 

TEŞEKKÜRLER LC WAİKİKİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çocukların yüzünde gördüğü mutlukla duygulandığını ifade ederek, “Çocuklar için bayram çok önemli. LC Waikiki firmasına bu bayramda da bizlerin yanında olduğu için çok teşekkür ederim. Silivri'de yaşayan çocuklarımız Kurban bayram sabahına da yeni kıyafetleri ile uyanacaklar” dedi.

YORUM YAP