Çocuklara umut dağıtıyorlar

Çocuklara umut dağıtıyorlar

14.11.2018 15:19:52

Bayanların el emekleri ve yardımseverlerin destekleri Luvre Cafe'de buluşup çocuklara umut oluyor.

İşletmeciliği emekli öğretmen Nurcan Mert, Kamile Mert ve Esin Eris tarafından yapılan Luvre Cafe, örnek sosyal sorumluluk çalışmalarıyla takdir topluyor.
Butik cafe ve pastahane olarak müşterilerine ilçemiz merkezinde hizmet veren Luvre Cafe'de bayanlar buluşuyor ve ördükleri örgülerle çocuklara mutluluk dağıtıyor. “1 Yumak da sen al” projesinde anneleri buluşturan, onların el emekleriyle hazırlanan örgü şapkaları uzaktaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıran Luvre Cafe, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Copallo Ayakkabı da desteğini esirgemiyor.
Çocuk Esirgeme Kurumu, LÖSEV, Türkiye Korumaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na sunduğu katkıların yanı sıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne de destek sunarak bir öğrenciye burs veren Luvre Cafe, yardımlaşma kültürünü yaşatmak, sürdürmek ve geliştirmek adına önemli adımlar atıyor. Yardımsever bayanların buluşma noktası haline gelen Luvre Cafe, “Atmıyoruz Yeniliyoruz” adı altında çeşitli hobilerin geliştirilmesiyle yepyeni ve özel ürünlerin kazandırılmasına katkı sunuyor.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sermaye hırsı üzerine...
Sonraki » Diyanet'in işleri!

YORUM YAP