Çizgi Koleji TUDEM’e ev sahipliği yaptı

Çizgi Koleji TUDEM’e ev sahipliği yaptı

13.04.2016 10:57:10

Türkiye Genelinde 9 Nisan 2016 tarihinde 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı'na Silivri'de Çizgi Koleji ev sahipliği yaptı. İlçemizde eğitim-öğretim gören 400 öğrenci, bilgisini ölçmesinin yanı sıra beceri ve yeteneklerinin belirlendiği sınava girdi.
SORULAR
3,4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine Genel Yetenek, Türkçe, Matematık, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinden sorular soruldu. 27-28 Nisan 2016 tarihinde TEOG 2 sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerine ise uygun sorular hazırlandı. Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve İngilizce soruları soruldu.

SONUÇ BELGESİ
www.tudem.com adresinden duyurulacak olan sınav sonuç belgesinde dört tim puan verilecek. Bunlar; sözel, sayısal, akademik ve genel yetenek puanı. Öğrenci, sınav sonuç belgesinde, konu analizlerine göre her dersten doğru ve yanlışlarını görebilecek; eksik ve gelişmiş yönlerini değerlendirebilecek. Sınav sonuç belgesinde okul, ilçe, il ve Türkiye sıralamalarındaki yerini görebilecek.
Renginar SALİ

YORUM YAP