Civelek: Takımın son durumundan çok memnunum

Civelek: Takımın son durumundan çok memnunum

30.09.2021 09:34:10

İstanbul Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübünün Başkanı Abdullah Civelek, takımın çalışmalarından ve gidişatından memnun olduğunu belirtti.

Başkan seçildikten sonra Kulübüne çok önemli katkı sunan ve Yönetici arkadaşları ile birlikte Çekmeköy Belediyesi Alemağspor'u daha iyi bir yere gelmesi için yoğun mesai harcayan Başkan Civelek, takımının sezon hazırlıkları başladığı günden bu yana ne bir idman ne de bir hazırlık maçını kaçırmadı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARILI OLACAĞIZ”

Takımın başarılı olması için bütün imkânlarını seferber eden Civelek, teknik kadronun istediği futbolcuların tamamı ile anlaştı ve şampiyonluk için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu gösterdi. Dünkü antrenmanda futbolcularına yaptığı konuşmada, “Hep birlikte başarılı olacağız, bu takım bana Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ağabeyimin emanetidir. Bu sezon şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige çıkın, dileyin benden ne dilerseniz” dedi.

TEKNİK KADROYA DA TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetici Arkadaşları Ayhan Baltacıoğlu, Kayhan Çetin, Yasin Erenoğlu ve Mustafa Aktürk ile birlikte idman sonu futbolcuları ile sohbet eden ve çalışmalarından memnun olduğunu aktaran Başkan Civelek, Teknik Direktör Aydın Dursun'a takımın gidişatından memnun olduğunu söyledi ve teşekkür etti.

Murat Nazik

YORUM YAP