CHP ve MHP’den teşekkür

CHP ve MHP’den teşekkür

5.10.2020 13:08:10

Silivri Belediyesi Ekim Meclisi birinci oturumunda gruplar adına söz alan sözcüler önemli günleri kaydetti, Süheyl Kırkıcı Seymen'de faaliyete geçen ve kesinleşen yeni çevre yatırımları, taksicilerin çözüme kavuşturulan konuları ve kreş hususunda Silivri ve İBB Başkanlarına, MHP Grup Sözcüsü de eğitim ve sosyal alanlarda çocuklar arasında eşitsizliği giderecek yatırımlar dolayısıyla başta Başkan Volkan Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Park isimlendirmelerine ilişkin gündem maddesinde ufak çaplı gerilimin dışında oldukça sakin bir ortamda gerçekleştirilen Silivri Belediyesi Ekim Ayı meclisi birinci oturumunda CHP ve MHP adına ifade edilen iki teşekkür dikkat çekti, AK Parti Grup Sözcüsü önemli günleri kaydetmekle yetindi.

KIRKICI, CHP GRUBU ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Süheyl Kırkıcı, CHP Grubu adına söz alarak önemli günleri andı konuşmasının sonunda da Seymen'de faaliyete başlayan çöpten elektrik üretimi yapan tesisin açılışı, çöp sularının arıtımı için onaylanan yeni yatırım ile koku sorununun ortadan büyük ölçüde kalkmasından dolayı teşekkürlerini ifade etti. CHP'nin teşekkür gündeminde ‘sarı renk' ile ‘T plaka', İBB'in toplu açılış ile kısa bir süre önce kamuoyuna tanıttığı kreş açılışları da yer aldı. Kırkıcı Silivri Belediyesi ve İBB Başkanlarına, süreçlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK PARTİ ÖNEMLİ GÜNLERİ KAYDETTİ

AK Parti adına söz alan Filiz Güler önemli günleri kaydetti.

MHP SÖZCÜSÜNDEN EĞİTİM VE ÇOCUK YARITIMLARINA VURGU

MHP Grup sözcüsü Sultan Aşkın da önemli günler ve şahsiyetler ile ilgili anmasını gerçekleştirirken özellikle Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a köy okullarına yaptığı yatırımlara vurguda bulundu. Yıldırım, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü üzerinden meseleyi şöyle değerlendirdi: “Dünya üzerinde birçok çocuk ya savaşın ortasında doğuyor ya da açlık sınırında büyüyor. Onlara iyi yaşam şartları sunmak hepimizin görevi. Bu bağlamda Silivri Belediyesinin eğitim ve sosyal alanda eşitliğin sağlanması amacıyla köy okullarında fiziki şartların iyileştirilmesi için yapılan yatırımlar yenilenen spor alanları ve çocuk parkları çok kıymetli hizmetler. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.”

YORUM YAP