CHP üç taşınmaz satışından ikisine onay verdi

CHP üç taşınmaz satışından ikisine onay verdi

6.11.2020 12:13:21

Kasım ayı ikinci birleşiminde Silivri Belediye Meclisinde görüşülen 4 gündem maddesinden üçü oybirliği, biri de oyçokluğu ile kararlaştırıldı. Hizmet ve yatırım borçlarının ödenmesi için üç taşınmaz satışı için yetki isteyen iktidara CHP üçte bir onay verdi.

Silivri Belediye Meclisi Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Birleşimi Volkan Yılmaz'ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündemde yer alan 4 gündem maddesinden üçü oybirliği, biri de oyçokluğu CHP'nin ret oyuna karşın oyçokluğu ile kararlaştırıldı.

Silivri, Selimpaşa Mahallesi, İSTAÇ Tesislerinin bulunduğu 6097. Sokak isminin "Mustafa Canlı Sokak" olarak değiştirilmesi ile ilgili İsim ve Tespit Komisyonumuzun oybirliği ile İBB'ye yönelik aldığı tavsiye kararını Komisyon Başkanı Erdoğan Kalaycı okuduktan sonra gündem maddesi oybirliği ile kararlaştırıldı.

Kurfallı Mahallesi, 2377 parseldeki belediyemiz hissesi satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun Komisyon Başkanı Salim Çavdar okuduktan sonra konu Ortaköy Mahallesi, 564 ada, 10 parseldeki belediyemiz hissesi satışı ile gibi oybirliği ile kararlaştırıldı.

Yine mülkiyeti belediyemize ait Alibey Mahallesi, 81 ada, 117 parselde kayıtlı taşınmazın satışı CHP'nin ret oyuna karşın, oyçokluğu ile kararlaştırıldı.

Belediye Başkanlığının taşınmaz satışından elde edilecek geliri hizmet ve yatırım borçlarının ödemesinde değerlendirileceği ifade edildi.

 

YORUM YAP